Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 19 apr 2018

Hondenbaasjes opgelet! Je kunt dit weekend samen met jouw hondje naar de bioscoop in Rotterdam

Het liefst nemen we onze trouwe viervoeter overal mee naartoe. Naar werk, de sportschool en als we uit eten gaan met vriendinnen. Beetje jammer dat dat niet overal mag, maar aankomend weekend mogen we wél onze hond meenemen naar de bioscoop.

Dit is echt het beste idee óóit van de LantarenVenster bioscoop in Rotterdam. Aankomend weekend draait er een film waar je samen met jouw hondje naartoe mag. Hóé leuk is dat?! Er is zelfs een hondenservice aanwezig om het voor jouw hond zo aangenaam mogelijk te maken.

Naar de bioscoop met je hond

De animatiefilm Isle of Dogs is vanaf 10 mei te zien in Nederlandse bioscopen, en aankomend weekend is al de speciale voorpremière voor honden en hun baasje. In de film spelen tientallen honden mee dus het is de perfecte film om samen met jouw hond te zien.

De honden worden goed verzorgd

Tijdens de film wordt er goed voor de honden gezorgd door Dogparade 010. Er staan waterbakken in de zaal en er worden hondensnacks en poepzakjes uitgedeeld. Voor de baasjes is er een lekker ontbijtje geregeld. Inderdaad, de film draait in de ochtend.

Kaartjes kosten 9,50 euro (voor jou en je hond samen) en je kunt ze hier bestellen. De film draait om 11.00 uur in het LantarenVenster in Rotterdam.

Reageer op artikel:
Hondenbaasjes opgelet! Je kunt dit weekend samen met jouw hondje naar de bioscoop in Rotterdam
Sluiten