Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 3 sep 2018

Dit zijn de komende bioscoopfilms van 2018 die je wil zien met je girls squad

Nu de temperaturen langzamerhand dalen, beginnen we ons steeds meer te verheugen op de herfst. Want dat houdt in: weer vaak lekker warm en knus naar de bioscoop gaan. Daarom hebben we de beste bioscoopfilms van 2018 verzameld die deze herfst te zien zijn.

Deze bioscoopfilms van 2018 wil je zien

Of je nou van romantiek op het witte doek houdt, of liever naar een spannende actiefilm kijkt; een ding is zeker: deze herfst kun je volop gaan genieten. Want er komen een paar knallers van films uit dit najaar.

1. The House With a Clock on Its Walls

Deze film vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een  oud huis met een mysterieuze klok. Met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis probeert hij de magische klok in het huis te stoppen.

Vanaf 21 september in de bioscoop.

2. Bad Times at the El Royale

Zeven vreemden komen samen in een duister en vervallen hotel in de buurt van Lake Tahoe in Californië. In de ze film spelen onder andere Chris Hemsworth, Jeff Bridges, Dakota Johnson en Jon Hamm.

11 oktober op het witte doek te zien.

3. Beautiful Boy

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving stort zijn wereld in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden.

29 november in de bioscoop.

4. Serenity

Twee grote namen op het witte doek. In deze film speelt Matthew McConaughey de kapitein van een visboot, wiens leven compleet op de schop wordt gegooid wanneer zijn ex (Anne Hathaway) opdoemt en hem smeekt haar gewelddadige man te vermoorden.

6 december in de bioscoop.

5. First Man

Een film van makers van La La Land, Damien Chazelle en Ryan Gosling. Het verhaal gaat over astronaut Neil Armstrong en zijn race om de eerste man op de maan te zijn.

Vanaf 11 oktober in de bioscoop.

Haha! Als je eigenwijs bent dan leef je langer volgens deze onderzoeken

Reageer op artikel:
Dit zijn de komende bioscoopfilms van 2018 die je wil zien met je girls squad
Sluiten