Wil je: stap nu in de bioscooptrein met je bestie voor de leukste treinreis ooit

Met de trein gaan saai? Echt niet. Er rijdt namelijk nu een heuse bioscooptrein naar Rotterdam Centraal en geloof ons: na het lezen van dit artikel wil jij ook een ritje maken. Al helemaal omdat je goed verzorgd wordt door een piccolo en er popcorn (zonder alcohol, helaas) aanwezig is.

Deze fantastische bioscooptrein is speciaal voor het International Film Festival Rotterdam in het leven geroepen. Het idee erachter? Terwijl jij jezelf naar Rotterdam laat vervoeren hoef je niet continu op je telefoon te kijken, maar kijk je een korte film.

Bioscooptrein naar Rotterdam

Als bioscoopbezoeker en treinreiziger in één krijg je tijdens deze bijzondere treinreis de film Chlorophyl van filmmaker Barry Jenkins te zien. De film gaat over een vrouw die nogal met zichzelf in de knoop zit nadat haar relatie stukliep.

Ik wil met de trein!

Zie jij jezelf en je bestie al helemaal een ritje maken met de bioscooptrein? Hij rijdt nog tot en met zondag 4 februari vanaf station Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Den Haag. All aboard. Check deze site voor de vertrektijden en meer informatie.

Reageer op artikel:
Wil je: stap nu in de bioscooptrein met je bestie voor de leukste treinreis ooit
Sluiten