Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 12 nov 2016

Bizar! Deze pillen maken je poep goud

Wat geef je nou iemand die alles al heeft? Precies, deze pil die je drol laat shinen. Als jij altijd al hebt gedroomd van goud in de wc of je bent nu razend nieuwsgierig geworden, dan maken we je blij. Deze pillen bestaan écht.

Een aangename glitter verrassing

Neem een gouden pil, verteer en wacht tot het gouden goedje geleverd kan worden. Het klinkt mega bizar en dat is het ook. Deze pil is speciaal ontworpen voor de mensen die álles al hebben. Behalve gouden poep.

Tobias Wong en Just Another Rick Kid kwamen op het briljante idee om deze capsule te maken. Schrik niet, de prachtige minipil is helemaal van jou als je even 425 dollar neertelt. Die prijs komt niet zomaar ergens vandaan, de pillen zijn gemaakt van 24-karaats goud. Ka-ching.

De mooiste drol ooit leggen

Eten of niet?

Misschien heb je inmiddels de goedkope variant in allerlei regenboog kleurtjes ook al voorbij zien komen. Er gaan geruchten dat je van deze glitterpillen ook een prachtige glitter drol zal krijgen, in kleur naar keuze. Echter staat er onder de advertentie dat de pillen puur zijn bedoeld ter decoratie en er wordt dan ook geadviseerd om de capsules niet te slikken. Een grappig idee is het wel.

Bij de dure gouden pillen daarentegen, staat dat ze wél bedoeld zijn om te consumeren. Helaas zijn de gouden pillen nu uitverkocht, wij zijn vooral heel erg benieuwd of er iemand is die dit ooit heeft geprobeerd.

Lees ook: Bizar geniaal! Er bestaat een apparaatje dat vertelt wanneer je je tampon moet verwisselen

Reageer op artikel:
Bizar! Deze pillen maken je poep goud
Sluiten