Bizar geniaal! Er bestaat een apparaatje dat vertelt wanneer je je tampon moet verwisselen

Ongesteld zijn sucks. Je hebt kramp, voelt je niet helemaal lekker in je vel en je doet liever niet je witte broek aan, want je weet maar nooit of je, ondanks jarenlange ervaring, toch doorlekt. Maar, voor dat laatste probleem is een oplossing. Een oplossing die er voor zorgt dat je altijd precies op het juiste moment je tampon verwisselt.

Een tampon te vroeg verwisselen is niet echt prettig. Het voelt stroef en je jaagt er onnodig veel doorheen. Maar je wilt ook niet het risico lopen dat je ‘m te lang laat zitten, met alle gevolgen van dien.

Je bent niet de enige met dit probleem. En als er veel vrouwen zijn met hetzelfde probleem dan komt er uiteindelijk een oplossing. De oplossing is: een tampon monitor.

Nooit meer doorlekken

Ja, een tampon monitor. Het apparaat heet My.Flow en het houdt je menstruatie en je tampongebruik bij. De monitor werkt door tampons met een abnormaal lang touwtje te verbinden aan een clip die je aan je tailleband van je jeans of ondergoed vastmaakt. Dat apparaatje verzendt weer gegevens naar je telefoon.

Oke, het klinkt een beetje vreemd allemaal, maar geef toe, hoe handig is het dat je nooit meer zorgen hoeft te maken over tampondrama’s en dat je telefoon je gewoon vertelt wanneer het tijd is voor een wisseltruc? Wij zeggen: yes, yes, yes.

LEES OOK: Het verhaal achter het litteken: ‘Ik moet accepteren dat ik nooit een perzikhuidje krijg’

Reageer op artikel:
Bizar geniaal! Er bestaat een apparaatje dat vertelt wanneer je je tampon moet verwisselen
Sluiten