Bizar: Zou jij deze spa behandelingen aandurven?

Wat is er nu fijner dan je even onder handen te laten nemen door een professionele masseur of schoonheidsspecialiste? Inmiddels zijn er genoeg spa behandelingen waar we uit kunt kiezen, waaronder ook deze bizarre treatments. Zou jij ze doen?

De slangenmassage

Een massage waarbij konings- en maïsslangen met liefde de knopen in je rug losmaken. Het zou een goed middeltje zijn tegen migraine.

Paarden reiki

Voor alle noobies onder ons: Reiki is een vorm van Japanse kunst waarbij helende energie wordt overgebracht aan de klant middels een reikidokter. Dit is zowel heilzaam voor het lichaam als voor de geest. Nu is er een nieuwe vorm met behulp van paarden. Je mag als klant rustig op je massagebedje gaan liggen en de paarden ‘kiezen’ vervolgens zelf aan welke klant ze hun helende energie gaan overbrengen.

Stierensperma

Dit goedje wordt gebruikt in een heel speciaal haarmasker. Onder de celebs wordt het ook wel viagra voor het haar genoemd. Het sperma wordt gemixt met een bepaald wortelextract en zou vervolgens voor de zachtste lokjes moeten zorgen. Hoe zorg je dat het niet afschuwelijk stinkt? Lekker in de koeling zetten. Een tijdje hebben de hippe salons in Londen het haarmasker verkocht, maar het is nu toch uit het assortiment gehaald. Celeb fans van dit product zijn David & Victoria Beckham en Lindsay Lohan.

Vogelpoep facial

De geisha’s zijn er mee begonnen. Het aanbrengen van gemalen uitwerpselen van een Japanse nachtengaal genaamd de Bush Grasmus. De geisha’s haalden hiermee hun zware make-up van hun gezicht af. Tegenwoordig wordt het gebruikt als scrubfacial.

Bizar zijn ze wel. Zou jij het aandurven?

Reageer op artikel:
Bizar: Zou jij deze spa behandelingen aandurven?
Sluiten