Bizarre beauty secrets van achter de schermen

Als we iets leuk vinden om te lezen, zijn het wel secrets van achter de schermen. Soms begrijpen we gewoon niet hoe ze de modellen zo stralend het podium op weten te krijgen. En dan is het extra fijn als deze beauty secrets worden onthuld.

Feit: Hoewel er hier en daar al snel in de weer wordt gegaan met botox in de mode-industrie, verklappen je handen altijd je ware leeftijd. Zo krijgen modellen vaak een fijn laagje foundation over hun handen om zo nóg jonger te lijken (zelfs degenen die nog in hun tienerjaren verkeren). Weird? Een beetje wel.

Feit: Hoe krijgen die modellen met dat intens stijle haar nou toch van die mooie krullen? Een krultang? Nee, de truc is simpel (en gemakkelijk na te doen). Koop een aantal U-vormige schuifspeldjes. Pak vervolgens een plukje haar wat je van binnen naar buiten om het speldje heen wikkelt (steeds achtjes van haar) tot de pin volzit. Zet er vervolgens een warme stijltang op. Hello geweldige krullen.

Feit: Wenkbrauwen zijn helemaal hot op dit moment. Dat betekent niet alleen dat ze mooi en vol moeten zijn, ze moeten ook een mate van lift hebben. In een recente modeshow wilde de designer persé extreem dramatische wenkbrauwen creëren. Hoe? Door ze te liften met tape. De modellen kregen kleine stukjes tape boven hun wenkbrauwen en voilá, een supergoedkope lift. Helaas alleen niet echt een aanrader voor everyday use.

Feit: Wil je je wimpers een verlengend effect geven? Gebruik dan het tipje van je mascara om zo ieder haartje individueel extra te benadrukken. Het duurt even, maar dan heb je ook wat.

Reageer op artikel:
Bizarre beauty secrets van achter de schermen
Sluiten