Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 23 jul 2015

12 x bizarre dingen die je doet als je een enorme crush hebt

Ja lekker hoor die kriebels in je buik, maar af en toe laat het ons vreselijk rare dingen doen. Dingen waarvan je achteraf denkt, WAAROM? Was ik dat echt? Onmogelijk.

Gelukkig, we doen het allemaal. Daarin kun je troost vinden. Lach mee met de volgende twaalf dingen waarvan er vast en zeker wel een paar herkenbaar voorkomen. Hey, we blijven allemaal vrouwen hè?!

1. Constant WhatsApp checken

Zou hij al een berichtje hebben gestuurd? Ondanks dat je phone niet aangeeft dat je nieuwe berichtjes hebt, weet je het maar nooit toch?! Het liefst heb je je WhatsApp continu open om te checken of hij online is of beter nog, aan het typen is.

2. Omfietsen zodat je kans hebt dat je hem tegenkomt

Je weet welke route hij fietst en ongeveer hoelaat. En omdat die weg voor jou een beetje off route is heb je drie smoesjes klaar voor als je hem toch tegenkomt. Maar dan heb je ‘m wel gezien. Score.

3. Iedere ochtend sta je uren voor de spiegel

Haar en make-up moéten iedere dag perfect zitten. Geen andere optie mogelijk. Ondanks dat je niet weet wanneer je hem weer gaat zien, kun je maar beter altijd voorbereid zijn.

4. En ook voor je kledingkast

Ja want bij een perfecte look hoort ook een perfecte outfit om het helemaal af te maken. Maar ondanks dat je hele kledingkast vol kleding hangt kun je nooit kiezen. Women problems.

5. Als je bij hem bent geweest vergeet je ‘per ongeluk’ spullen zodat je een goede reden hebt om hem weer te zien

Jij kunt er echt niets aan doen dat je shirtje toevallig op de grond onder het bed is gevallen..

6. Zijn Facebook profiel helemaal uitpluizen

Je bent er heus wel bewust van dat dat niet helemaal oké is, maargoed je wil wel weten wat voor vlees je in de kuip hebt, toch? Dat is erg belangrijk. En Facebook is een hele waardevolle informatiebron. En Google. En Twitter. En Instagram.

7. Jezelf uithongeren omdat je vooral geen opgeblazen gevoel wil hebben als hij langs komt

Het is totaal overbodig, en helemaal niet gezond, en toch doen we het. Omdat we graag zo strak mogelijk in onze lingerie willen zitten als hij langskomt. Ondanks dat we eigenlijk allemaal wel weten dat hij veel liever wat heeft wat hij vast kan houden.

8. Je gaat nergens heen zonder tandenborstel (of op z’n minst kauwgom)

Mocht je hem tegenkomen dan wil je nooit maar dan ook nooit het risico lopen dat er een bepaald onfris luchtje uit je mond komt. Helemaal als jullie allebei gaan stappen op dezelfde plek. De kans dat jullie mond op mond eindigen is aanzienlijk groot en dan wil je wel helemaal fris ruiken. Hetzelfde geldt overigens voor je deo.

9. Je hebt altijd je ladyparts geschoren

Je wil altijd voorbereid zijn op de mogelijkheid dat hij opeens onverwacht langskomt of in ieder geval ongepland in je bed belandt. Stel je voor dat je nog een bush bush hebt..

10. Je noemt het liefst zo vaak mogelijk zijn naam

In ieder gesprek weet je hem wel even te noemen. Of het nou om brood halen bij de bakker gaat of over wat je vandaag hebt gedaan, zijn naam blijft maar over je tong rollen.

11. Je houdt expres ruimte in je agenda vrij

Je vriendinnetjes plannen het liefst je hele week vol met leuke films, borrels, terrasjes, etentjes. Maar de laatste tijd wil je niet gelijk ja zeggen. Stel je voor dat hij een appje stuurt waarin hij vraagt of je tijd hebt. Hij doet dat het liefst last minute en ondanks dat vriendinnen voor gaan wil je hem ook zien. Ik kan ‘misschien’ is je nieuwe codewoord.

12. Als hij in de buurt staat praat je expres met random mannen

Alles om hem jaloers te maken..

Reageer op artikel:
12 x bizarre dingen die je doet als je een enorme crush hebt
Sluiten