Bizarre nieuwe trend: het contouren van je lichaam zoals de Victoria’s Secret Angels

Na het lezen van dit artikel kun jij je lichaam thuis net zo zelfbruinen en contouren als de Victoria's Secret Angels, iets wat elke vrouw misschien wel nodig heeft in de winter. En wel op deze manier:

Je gezicht contouren

Er zijn speciale producten om je gezicht te contouren, maar deze hoef je niet per se te gebruiken. Je kunt daarentegen gewoon gebruik maken van je reguliere zelfbruiner en een sponsje. Spray de zelfbruiner op het sponsje en dep het vervolgens op je gezicht. Om je gezicht meer dimensie te geven dep je met het sponsje op je gezicht een lijn vanaf de bovenkant van je oor richting je mond. Zo creëer je een mooie schaduw precies waar je het hebben wilt.

Je decolleté contouren

Om je decolleté groter te laten lijken, breng je de zelfbruiner aan met een sponsje (of kwast, als je gebruik maakt van bronzer) in de vorm van twee halve manen aan de bovenkant van je borst. Volg de natuurlijke ronding van je borsten. Doutzen, eat your heart out.

Je buik contouren

Maak de zijkanten van je buik bruin met zelfbruiner, zodat je optisch direct een smalle taille krijgt. Vervolgens kun je op je buik V-vormen creëren, van boven naar beneden. Ook dit zal je figuur slanker laten lijken.

Je billen contouren

Je kunt je billen optisch liften door zelfbruiner aan de onderkant en zijkant aan te brengen. Door daar een schaduw te creëren, krijg je direct een perky achterwerk.

Je benen contouren

Maak de binnenkant van je dijbenen donkerder om zo een slanker effect te creëren. Je benen zullen tevens direct langer lijken. Welke vrouw wil dat nou niet?

Reageer op artikel:
Bizarre nieuwe trend: het contouren van je lichaam zoals de Victoria’s Secret Angels
Sluiten