Black beauty! 7 x waarom er niet valt te sollen met meisjes die altijd zwart dragen

Soms denk je dat je wat meer kleur in je kledingkast kunt gebruiken. Maar stiekem houd je gewoon te veel van zwarte kleding. Zwart is beeldig, het straalt kracht uit en het is daarnaast ook nog eens gewoon hartstikke handig. Zwart is de perfecte kleur voor je outfits en als je zwart draagt valt er niet met je te sollen.

1. Het staat volwassen

Wil je serieus genomen worden en volwassen overkomen, trek dan zwart aan. Jij bent niet zoet, schattig of lief, nee, jij bent krachtig. En je laat zeker niet over je heen lopen.

2. Je maakt er indruk mee

Want als je indruk wilt maken, is er maar één kleur belangrijk. Rood is pretty damn sexy en pastel is beeldig en je voelt je dan waarschijnlijk een unicorn. Maar van zwart krijg je zelfvertrouwen en straal je kracht uit. En dan ben je pas echt een power vrouw.

3. Het maakt je niet uit of anderen je niet leuk vinden

Och, misschien kan je er soms wel even mee zitten als iemand iets over je heeft gezegd, maar lang sta je daar niet bij stil. Je vindt het belangrijker om trouw te zijn aan jezelf. Om voor jezelf op te komen. En wat anderen dan van je vinden is ondergeschikt.

4. Je bent altijd jezelf

Of het nou winter, zomer, lente of herfst is, jij bent te vinden in je zwarte outfit. En gelijk heb je, want zwart kan altijd. Ook geef je weinig om trends. Jij bent een black beauty op elk moment en in elk jaargetijde, of het nou hip is of niet. Jij bent altijd jezelf.

Elke dag zwart dragen

5. Je zegt waar het op staat

Als vrouw die graag zwart draagt, heb je geen blad voor de mond. Je bent altijd eerlijk en zegt altijd wat je vindt. En je vindt nogal wat. Daar kan niemand omheen.

6. Je bent zelfverzekerd

Je hebt altijd de juiste outfit aan. Want met all black ben je nooit over of under dressed. Met zwart zit je altijd goed. Of je nou casual op een verjaardag zit of ineens op een chique feestje bent beland. En daardoor hoef je nooit onzeker te zijn over je outfit en ben je veel zelfverzekerder dan alle kleurrijke ladies.

7. Je leidt eigenlijk een heel kleurrijk leven

Je hebt een toffe baan of studeert nog en daarnaast heb je genóeg te doen. Je hebt het zelfs zo druk, dat je geen tijd hebt om je tussen afspraken door om te kleden. Maar, haha, dat hoeft ook helemaal niet, want jij hebt je zwarte outfit aan. Je bent ook nooit echt gestrest, want je weet gewoon dat je de wereld aan kan. En terecht.

Vond je dit artikel leuk? Dan denken we dat je dit ook wel wilt lezen: 28 gedachtes die door je heen gaan als je een nieuwe winterjas zoekt

Reageer op artikel:
Black beauty! 7 x waarom er niet valt te sollen met meisjes die altijd zwart dragen
Sluiten