Renée
Renée | LinkedIn Life 25 nov 2019

5 x de leukste bordspellen om als housewarming cadeau te geven

Alle koopjesjagers verzamelen want het is ein-de-lijk zover: de Black Friday deals zijn begonnen. Zo vallen we de hele week met onze neus in de boter dankzij de fantastische deals van Bol.com. Vandaag zetten we de beste deals op gebied van bordspellen op een rijtje.

Met de feestdagen (of misschien wel een housewarming) in het vooruitzicht ben je de komende tijd druk bezig om cadeaus te scoren voor je dierbaren. Wil je een keer wat anders geven? Doe je vriendin/nichtje/zus/schoonmoeder dan een spel cadeau. Kunnen jullie na het uitpakken meteen een spelletje spelen.

Black Friday deals voor spelletjes

Bij verschillende webshops zijn de Black Friday deals al vóór Black Friday begonnen. Vandaag krijg je bij Bol.com korting op verschillende spelletjes, dus hoog tijd om de leukste voor je uit te zoeken.

30 seconds black friday
Bol.com

1. 30 Seconds €36,99 €23,79

30 Seconds is natuurlijk een klassieker in de wereld van de spelletjes. Dit bordspel mag daarom niet ontbreken in ieder huishouden, dus je hebt meteen een fantastisch cadeau gevonden voor iemand die 30 Seconds nog niet in haar (of zijn) bezit heeft. In dit spel krijg je per beurt 30 seconden om zoveel mogelijk begrippen te raden. Hilarische momenten gegarandeerd.

Lees ook: Black Friday-deal: Nintendo Switch Lite voor de laagste prijs ooit

escape room spel black friday
Bol.com

2. Escape Room €14,99 €10,99

Als jullie groot fan zijn van escape rooms willen jullie dit spel ook proberen. Van dit spel zijn verschillende uitvoeringen waarbij de één nog spannender is om te spelen dan de ander. Ook leuk: je hebt maar één tegenstander nodig om dit spel te spelen. Maar vergis je niet, want samenwerkingen is nodig om binnen de bepaalde tijd alle raadsels op te lossen.

tickets to ride black friday
Bol.com

3. Ticket to Ride Europe €44,99 €29,99

Wie op zoek is naar een leuk bordspel én een flinke Black Friday korting kan Tickets to Ride Europe eens checken. Voor dit spel heb je twee tot vijf spelers nodig. Het belangrijkste? Je moet tactische keuzes maken over de route die je denkt af te leggen. Maar pas op, je tegenstanders kunnen je route kapen waardoor jij je hele strategie moet omgooien.

saboteur spel
Bol.com

4. Saboteur €10,95

Geen Black Friday aanbieding, maar wel scherp geprijsd: Saboteur. Als je graag van tactische spelletjes houdt is dit er één voor jou. Je kunt het met z’n tweeën spelen, maar ook met een groep tot tien spelers. Samen bouwen jullie een weg naar het goud, maar waar ligt het precies? En waarom is de route zo ingewikkeld? Je medespelers blijken misschien wel je tegenstanders te zijn. Aan jou de taak om zo snel mogelijk bij het goud te komen.

dixit spel
Bol.com

5. Dixit – Odyssey €24,95

Van alle spelletjes in dit artikel vraagt Dixit om de meeste creativiteit. In een groep van drie tot twaalf spelers strijd je voor zoveel mogelijk punten. Je krijgt een stapel kaarten met soms heel aparte, lastige tekeningen. Het is aan jou om op een creatieve manier te omschrijven wat jij op het kaartje hebt staan. Je mag alles doen: uitbeelden, zingen, geluiden maken, zolang iedereen het maar (op een niet te makkelijke manier) kan raden.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
5 x de leukste bordspellen om als housewarming cadeau te geven
Sluiten