Waarom Black Friday de uitgelezen kans is om te ‘sexploren’

Nu de dagen kouder en donkerder zijn en je meer thuis bent, kun je mooi op ontdekkingsreis gaan in je eigen bed. Black Friday – dit jaar is dat vrijdag 27 november – is natuurlijk hét moment waarop jij de seksspeeltjes aanschaft. We geven je vast een aantal fijne tips over hoe jij kunt gaan ‘sexploren’.

Heb geduld tot Black Friday!

Houd je in elk geval in tot Black Friday, want dan kun je heel veel producten met flinke korting kopen. Wees er ook weer niet te laat bij, want vaak geldt ook: op = op. Zo geeft EasyToys tot 80 procent korting op meer dan 150 speeltjes in alle categorieën op de website. Dus van mannentoys tot vrouwentoys en van massageproducten tot BDSM. Tip: de Satisfyer Pro 2 (de beste toy van 2020!) koop je als Black Friday-deal voor slechts 20 euro! En de MyMagicWand – de wand vibrator had ooit een glansrijke rol in de tv-serie Sex and the City – is die dag afgeprijsd van 119,95 naar 60 euro! En handig, je shopt dus gewoon online, dus je hoeft er je bed niet voor uit.

Wand vibrator Easy Toys

Voorspel: laat je inspireren

Voordat je meteen al die deals in je digitale winkelmandje dropt op Black Friday, is het wel handig om eerst eens te bekijken wat voor stimulatie je zoekt. Wil je je clitoris stimuleren, specifiek je g-spot, je tepels of wil je juist eens een anaal speeltje proberen? Doe inspiratie op via Google en lees reviews, bijvoorbeeld van speciale toytesters.

Bouw het op

Beginner? Ga dan ook voor speeltjes voor beginners. Dat staat er meestal gewoon bij in de productomschrijving. Je kunt dan rustig opbouwen door te kijken of je met je volgende aanschaf wat verder of groter wil gaan.

Check het formaat

Check altijd even de afmetingen van een product. Soms lijkt iets op een foto groter of kleiner dan het in werkelijkheid is. Meet het als je het lastig inschatten vindt vast even uit voordat je op Black Friday je slag slaat, zodat je niet wordt verrast.

Glijmiddel op waterbasis

Vergeet je glijmiddel niet! Je hebt het misschien niet nodig als je seks hebt met je partner, maar vaak wel als je een speeltje gebruikt. Let op dat je geen siliconenglijmiddel gebruikt op een siliconenproduct, want dat kan het materiaal aantasten. Je hebt dan dus juist een glijmiddel op waterbasis nodig.

Experimenteer erop los!

Experimenteer met standjes. Veel speeltjes hebben verschillende standen en misschien denk je meteen al te weten wat je lekker vindt en wat niet. Toch kan het zijn dat je het ene standje op maandagochtend niks vindt en op zaterdagavond juist wel, dus probeer dat uit. Ontdek en geniet!

PS: EasyToys.nl telt af naar Black Friday met elke dag verschillende leuke deals!

In samenwerking met Easytoys

Reageer op artikel:
Waarom Black Friday de uitgelezen kans is om te ‘sexploren’
Sluiten