Renée
Renée | LinkedIn Life 29 nov 2019

10x de beste Black Friday gadget deals die je alleen vandaag kunt scoren

Alle koopjesjagers verzamelen want het is ein-de-lijk zover: de Black Friday deals zijn begonnen. Zo vallen we de hele week met onze neus in de boter dankzij de fantastische deals van Bol.com. Vandaag zetten we de beste deals op gebied van beauty en make-up op een rijtje.

Vandaag heeft Bol.com bijvoorbeeld heel veel korting op gadgets en wij zetten tien goede deals voor jou op een rij.

De beste Black Friday gadget deals van vandaag

Als je nog op zoek bent naar een Black Friday koopje, kun je vandaag je slag slaan. Neem snel een kijkje, klik je favorieten in je winkelmandje en shoppen maar:

black friday gadget airpods
Bol.com

1. Apple AirPods 2 €179 €144

Je hebt nooit meer het probleem dat de draden van je oordopjes ergens achter blijven hangen met deze oordopjes. Op deze AirPods zit vandaag 20% korting.

ipad black friday
Bol.com

2. Apple iPad 10.2 inch €389 €349

Korting op een iPad? Daar zeggen wij geen nee tegen. Videoland en Netflix kijken is op dit scherm helemaal top voor in bed.

black friday
Bol.com

3. Lenovo Yoga book €399 €299

Als creatieveling word je heel blij van deze Black Friday korting. Je koopt dit Lenovo Yoga book namelijk voor €100 minder dan je normaal zou doen. Kijk, daar worden we blij van.

fitbit
Bol.com

4. Fitbit Charge 3 €149 €89

Heb je altijd al een Fitbit willen hebben om je activiteit te meten? Dan is dit een mooie gelegenheid om ‘m aan te schaffen, want er gaat maar liefst 40% van de prijs af.

Sonos
Bol.com

5. Sonos One €229 €169

Voor het mooiste geluid in huis wil je zo’n Sonos apparaat hebben. Je krijgt bovendien een lekkere korting, want je krijgt €60 korting.

iPhone black friday deal
Bol.com

6. Apple iPhone 8 64 GB €599 €499

Nog een telefoon nodig? Je kunt nu een iPhone 8 scoren met deze Black Friday deal.

black friday macbook
Bol.com

7. Apple MacBook Air (2017) 13.1 inch €949 €869

Yesss – dit is je kans om een MacBook Air te kopen zonder het volle pond te betalen. Deze laptop is super licht en lekker snel, dus fijn voor mensen die veel onderweg zijn of op locatie werken.

wake up light
Bol.com

8. Philips Wake-up Light €119 €79

Snoozen is verleden tijd als je de fijne Philips Wake Up Light hebt. Je wordt door deze lamp geleidelijk aan wakker, waardoor je niet langer de behoefte hebt om op de snooze-knop te drukken.

jbl
Bol.com

9. JBL draadloze over-ear koptelefoon met noise cancelling €99,99 €89

Geloof ons, als je eenmaal aan noise cancelling begint, wil je niks anders meer. Daarom is het wel heel relaxed dat dit nu een Black Friday deal is.

polaroid camera korting
Bol.com

10. Fujifilm Instax Mini 90 polaroid camera €149 €99

Een polaroid camera komt altijd van pas op feesten en partijen. Hoog tijd om er in eentje te investeren, dus. Je krijgt alleen vandaag via Bol.com een lekkere korting, dus sla je slag.

Meer lezen over Black Friday?

Reageer op artikel:
10x de beste Black Friday gadget deals die je alleen vandaag kunt scoren
Sluiten