Inga Stoit
Inga Stoit Life 10 augustus 2018

Binnenkort een feestje of borrel? Je kunt nu in Nederland zwarte kaas scoren

Zwarte kaas ziet er op het eerste gezicht misschien niet heel lekker uit. Maar echt, de hele wereld is er lyrisch van. Het is lekker en onwijs voedzaam, iets wat je absoluut wilt proeven. Gelukkig hoef jij hier niet stad en land voor af te reizen, er bestaat nu namelijk hier Black Lemon kaas – en dat is heel fijn.

Zwarte kaas kopen Nederland

Waarschijnlijk is dit niet de eerste keer dat jij leest over zwarte kaas. Wij schreven er eerder al dit artikel over, maar toen kon je het nog niet eten in Nederland.

Het zou daarom goed kunnen dat je deze nog niet eerder geproefd hebt. Het was immers niet makkelijk verkrijgbaar. Wás inderdaad. Maar daar is verandering in gekomen. Want Dilano Black Lemon kaas – is nu verkrijgbaar in Nederland.

Dilano Black Lemon kaas

Familiebedrijf Van der Heiden kaas uit Bodegraven vond dat het tijd werd voor een zwarte kaas in Nederland. Dit bedrijf voegde actieve kool aan de kaas toe, waardoor deze een diepe magische zwarte kleur kreeg. Naast dat dit er super cool uitziet, heeft het een zuiverende werking. Wat dus eigenlijk een win-win situatie is.

Het vleugje citroen wat is toegevoegd aan de kaas, maakt het een heerlijk geheel. Je proeft het beste van twee werelden en ook iets van eigen bodem. Daarnaast zit er vitamine D in de kaas. Dus die extra vitamientjes, haal jij ook nog eens uit dit genot.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Van der Heiden.

Reageer op artikel:
Binnenkort een feestje of borrel? Je kunt nu in Nederland zwarte kaas scoren
Sluiten