Dit zijn de black make-up artists die je wilt volgen op Instagram

Nu de #BlackLiveMatters-protesten op volle toeren zijn, is het goed jezelf af te vragen: wat kun je (nog meer) zelf doen? Eén hele simpele stap is het updaten van je timeline.

Deze black make-up artists zijn het volgen meer dan waard. Ze zorgen voor de nodige inspiratie én voor een kleurrijke Insta feed.

De tofste black make-up artists op Instagram

Er is zóveel op Instagram te vinden, dat het soms makkelijk is in je eigen bubbel te blijven hangen. Het talent van deze black beauty professionals mag niet overgeslagen worden en dus hebben wij onze favoriete accounts op een rijtje gezet.

Danessa Myricks

Ken je het merk Danessa Myricks Beauty? Zo niet, is het zeker een goede om even te checken. De beautyproducten zijn al even glam als de looks van deze make-up artist zelf.

Bob Scott

Als je van kleurrijk, maar toch toegankelijk houdt dan zijn de looks van Bob Scott iets voor jou. Nicole Scherzinger, Karlie Kloss en Ashley Graham zijn ook fan.

Jessica Smalls

Dit is de vrouw achter (bijna) al je celeb girl crushes. Janelle Monae, Yara Shahidi: you name it. Jessica is jouw follow dus absoluut waard.

Tyron Machhausen

Je wordt niet zomaar een make-up artist voor Chanel. Daar moet je héél goed in zijn. En dat is Tyron dus ook. Naast alle Vogue covers en Oscar looks maakt hij gelukkig nog even tijd om van zijn Instagram een supertoffe verzameling te maken.

Mila Thomas

Heb je je ooit afgevraagd hoe Nicki Minaj toch aan zo’n perfecte winged eye liner komt? Dat is allemaal het werk van Mila Thomas. Af en toe klust ze ook nog even bij voor bijvoorbeeld Ashanti en Jasmine Sanders.

Sir John

De naam zegt je misschien niks, maar zijn looks heb je al héél vaak gezien. Hij is namelijk de make-up artist van Beyoncé. Dat is opzich al genoeg om hem te volgen natuurlijk, maar hij geeft ook fijne beauty tutorials vanuit z’n eigen badkamer op IGTV.

Lees ook:

Allure

Reageer op artikel:
Dit zijn de black make-up artists die je wilt volgen op Instagram
Sluiten