Ik kopieerde iconische Blair Waldorf outfits inclusief haarbandjes

Hello Upper East Siders… It’s me, Blair Waldorf. Alles aan Blair is fantastisch. Met haar jaloersmakende inloopkast wist ze mij – Beautify’s Renée – keer op keer te boeien. En nu is het eindelijk zover: ik ging haar outfits kopiëren om me een beetje Blair te voelen. En ik kan je vertellen dat het een hele ervaring was.

Omdat Blair Waldorf toch wel het ultieme stijlicoon van mijn jeugd is kan het niet anders dan dat ik me zoals haar ga kleden. Ik verruilde Manhattan voor Amsterdam – ook mooi – om mezelf eens compleet te hullen in haar outfits.

Als ik één ding heb geleerd van mijn Blair Waldorf challenge, dan is het wel dat iedereen zich een echte Blair kan voelen. Trek de juiste kleding aan (ik leende mijn lookjes van Zalando), een paar goede schoenen (bedankt, Omoda) en met de juiste instelling waan je je even aan de Upper East Side.

Genoeg gekletst, laten we maar meteen beginnen.

Mijn Blair Waldorf outfits

Het uitzoeken van mijn Blair Waldorf outfits nam ik heel serieus. Ik krijg natuurlijk maar één kans om het te doen, dus ik wil het zo goed mogelijk doen.

Ik zocht iconische looks op die ik ook naar kantoor zou kunnen dragen en drukte op de bestelknop. Eerlijk is eerlijk, hoe Blair ben ik wel niet in deze looks?


blair waldorf outfits
Jas 2nd Day via Zalando 279,95 euro | Tas River Island via Zalando 49,95 euro | Schoenen Ted Baker via Omoda 199,95 euro

Outfit 1

Helaas heb ik niet zo’n fantastische tassencollectie als Blair Waldorf en heb ik geen felgele Louis Vuitton Alma tot mijn beschikking. Maar hé, dit gele exemplaar van River Island is ook tof.

Bovendien is letterlijk iedereen om mij heen verliefd op óf de jas óf de tas. Ik snap wel waarom, het zijn echte pareltjes.


blair waldorf outfits
Blouse s. Oliver via Zalando 69,95 euro | Kokerrok Benetton via Zalando 35,95 euro | Schoenen Peter Kaiser via Omoda 179,95 euro

Outfit 2

Wat Blair kan, kan ik ook. Het enige verschil is dat ik deze kokerrok niet naar Constance ehhh, mijn school zou dragen. Stel je voor dat je zo’n pakje als schooloutfit hebt.

Het leuke van deze look is dat ik zo ontzettend veel complimenten krijg. Hoewel het enorm uit m’n comfortzone is om dit te dragen, vinden anderen het mij super goed staan. Toch leuk om op deze manier een andere stijl te proberen.


blair waldorf outfits
Jas Guess via Zalando 149,95 euro | Rok Guess via Zalando 79,95 euro | Schoenen Tommy Hilfiger via Omoda 129,95 euro

Outfit 3

Eén van de moeilijkste looks van de Blair Waldorf outfits is toch wel het tweed pakje. Het staat anderen zo mooi, maar ik voel me totaal niet mezelf erin.

Toch kan ik het dan niet laten om het gewoon te dragen, want het is super Blair. Zo mag ik zeker wel bij Constance langskomen.

Quiz: welke hete Gossip Girl man past nu écht bij jou?


blair waldorf outfits
Top Gina Tricot via Zalando 24,95 euro | Rok Barbour via Zalando 149,95 euro | Schoenen Michael Kors via Omoda 174,95 euro

Outfit 4

Outfit 4 is denk ik wel dé Blair Waldorf look der Blair Waldorf looks. Chique geruite rok? Check. Beige top? Dubbel check. Dit is toch wel de outfit waar je je als een Gooische Vrouw in voelt. Upper East Side, ik kom eraan.Jurk Mint & Berry via Zalando 59,95 euro | Riem Anna Field via Zalando 16,95 euro | Schoenen Ted Baker via Omoda 159,95 euro

Outfit 5

Tot slot toch wel één van mijn lievelingslookjes. Onder de warme truien die ik inmiddels naar kantoor draag zit toch nog een taille en hallo… Dankzij deze jurk wordt je figuur extra benadrukt. Ik krijg het ene na het andere compliment van collega’s én mijn vriend.

Conclusie van deze challenge

Het was zo leuk om deze outfits eens te proberen. Vooral omdat het totáál anders is dan wat ik zelf in de kast heb hangen. Ik voelde me helemaal Blair zodra ik de kleding aantrok en mezelf in de spiegel zag.

En geloof me, als jij zulke lookjes probeert voel je precies hetzelfde. Gossip Girl mag dan voorbij zijn, gelukkig zijn haar looks nog steeds in de mode. Het is daardoor helemaal niet moeilijk om vergelijkbare items te vinden. Sterker nog, je hoeft er geen designerprijs voor te betalen. Helemaal top.

XOXO.

Nog meer Gossip Girl.

Yehes! De trailer van Elite (de Spaanse Gossip Girl) is hier en het is heerlijk

Reageer op artikel:
Ik kopieerde iconische Blair Waldorf outfits inclusief haarbandjes
Sluiten