Blake 101: Beauty lessen van Blake Lively

2014 was hét jaar van Blake Lively. Ze nam de ene rode loper na de andere over en werd vervolgens zwanger van Ryan Reynolds, en hoé. Ze paradeert momenteel nog op hoge hakken door de straten van New York. En ze had gelukkig ook nog wat tijd om haar beautysecrets te delen.

Les 1

Een vlecht is helemaal niet saai of simpel, het kan de meest elegante haarstijl zijn die er is. Draag hem hoog op je hoofd en wees vooral niet bang om hem rommelig te maken.

Les 2

Wimperlijm kun je niet alleen gebruiken voor nepwimpers, maar ook voor jurken. Ja, je hoort het goed. Heb je een jurk die je zonder bh moet dragen maar ben je bang dat er toch nog wat borst hallo komt zeggen gedurende de avond? Maak je jurk dan aan je huid vast met wimperlijm. Geniaal, toch?

Les 3

Een prachtige, bronzen oogschaduw laat je hele gezicht stralen. Blake kiest zelf voor de L’Oréal Infallible oogschaduw in de kleur ‘Bronzed Taupe’. Ze is immers het gezicht van het cosmeticamerk, dus het kan bijna niet anders dan dat ze L’Oréal vertegenwoordigt op de rode loper.

Les 4

Gestructureerde waves kunnen net zo mooi zijn als losse krullen. Het ziet er erg modern uit en daardoor is het perfect voor een glamorous feest. Voor Oud en Nieuw is deze haarstijl ook ideaal. In deze tutorial zie je hoe je ‘m zelf thuis maakt.

Reageer op artikel:
Blake 101: Beauty lessen van Blake Lively
Sluiten