Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 15 okt 2018

JAAA! Blake Lively speelt in een nieuwe serie en die lijkt precies op Gossip Girl

De laatste aflevering van Gossip Girl kwam jaren geleden online. Hoewel Leighton Meester aangaf niet meer terug te keren als deze fantastische serie ooit weer wordt gemaakt, hebben we wel goed nieuws voor je. Blake Lively is namelijk te zien in een nieuwe serie die wel heel veel wegheeft van Gossip Girl.

Vroeger hebben jij en je vriendinnen minstens één keer – maar waarschijnlijk tien keer – alle seizoenen van Gossip Girl gezien. Hoeveel drama er ook was, je hoopte altijd dat je Serena en Blair ooit tot je beste vriendinnen mocht rekenen.

Gossip Girl maar dan anders

De nieuwe serie is een samenwerking met Amazon en gaat over de modewereld. Als je ooit Gossip Girl hebt gezien weet je dat mode een belangrijk onderwerp was.

Serena en Blair zagen er altijd geheel verzorgd uit en je droomde over een garderobe zoals die van hen. Dromen worden werkelijkheid, want ook jij ziet er binnenkort net zo uit als je jeugdheldinnen.

Serie met Blake Lively

Je hoort het goed: ook jij kan er binnenkort uitzien als een echte Upper East Sider. De nieuwe serie gaat over mode en je kan de looks die je ziet linea recta aan je online winkelwagen toevoegen. Spaar dus maar alvast wat geld voor de nieuwe must-have items. Want je wil het.

Blake Lively is te zien in de serie, maar werkt ook achter de camera als producer. Dit moet gewoon geweldig worden. Zitten jullie er al klaar voor?

Wat het exacte verhaal gaat zijn is nog niet duidelijk. En ook nog niet hoe de serie gaat heten. Maar ach, het wordt vast heerlijk.

Ook Beautify’s Renée wilde niets liever dan eruitzien als Blair. Ze kopieerde daarom allerlei outfits van Haarbandkoningin Waldorf:

Ik kopieerde iconische Blair Waldorf outfits inclusief haarbandjes

ELLE

Reageer op artikel:
JAAA! Blake Lively speelt in een nieuwe serie en die lijkt precies op Gossip Girl
Sluiten