Rihanna heeft zojuist blauwe eyeliner op de kaart gezet

Trends zijn zo veranderlijk als het weer. En net wanneer je dacht dat blauwe eyeliner echt niet meer kon, maakt Rihanna er weer een trend van.

Al eerder zagen we verschillende celebrities met gekleurde eyeliners. Zo postte Kim Kardashian een foto van haar turquoise eyeliner, en zagen we ook al verschillende groene, paarse en zelfs rode (!) eyeliners voorbijkomen.

Nieuwe trend

Nu is het weer de beurt aan Rihanna om een nieuwe trend in gang te zetten, en dat is de (baby) blauwe eyeliner. Op de cover van V Magazine was ze te zien met een soort neon-achtige babyblauwe eyeliner. En niet zomaar een subtiel randje langs haar wimpers, nee, de eyeliner was over heel het bewegend ooglid aangebracht. En het stond haar geweldig.[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Zelf de look maken

Er zijn verschillende merken die soortgelijke eyeliners verkopen, zoals bijvoorbeeld Pupa en Gosh. En denk ook eens aan een oogschaduw die je nat aan kunt brengen zoals de oogschaduws van Collistar.. Ook kun je de kleur beïnvloeden door er een babyblauw oogpotlood onder te gebruiken, zoals bijvoorbeeld het potlood van BeYu of van Bourjois.

Reageer op artikel:
Rihanna heeft zojuist blauwe eyeliner op de kaart gezet
Sluiten