6 x waarom je veel blijer wordt van een lekker stuk chocolade dan van een lover

Een lover hebben is fijn, maar weet je wat nog fijner is? Een chocoladereep in je hand. Als iets ons gelukkig maakt, is het namelijk dit wel. Wij vertellen je heel graag waarom je liever een chocolade hebt dan een partner.

Van chocolade met karamel zeezout tot melkchocolade, wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Na een zware dag kunnen we nergens meer van genieten dan een heerlijk stukje chocolade.

Waarom je blijer wordt van chocolade dan van een partner

Lekker op de bank liggen met je liefje is heerlijk, maar een relatie is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Ren daarom maar even langs de supermarkt, want je wordt veel blijer van een stuk chocolade dan van je partner.

1. Chocolade helpt je door je menstruatie

Wat is ons nummer één reddingsmiddel wanneer we ongesteld zijn? Juist, chocolade. Wat hebben we aan een lover tijdens deze week? We kunnen al niet veel hebben door de krampen, maar een partner die ook nog eens grappig probeert te zijn. Nee, dat is te veel.

2. Chocolade negeert je nooit

Ken je die momenten dat je jouw partner een berichtje stuurt, maar hij/zij het niet nodig vindt om te reageren? Ja, wij ook. Chocolade doet ons dit nooit, maar dan ook echt nooit aan. Wanneer we het nodig hebben, is het er altijd voor ons.

3. Je hoeft er niet goed uit te zien

Voor een lekkere reep chocolade hoef jij je helemaal niet mooi te maken. Een pyjama, geen make-up en een knot op je hoofd gaat jouw chocolade altijd accepteren. Het maakt niet uit hoe je eruitziet, chocolade laat jouw altijd genieten en maakt je gelukkig.

4. Het ruikt altijd lekker

Een ochtendadem of zweetgeur na intensief sporten? Nee, dat ga je nooit meemaken wanneer jij geniet van een heerlijke reep. Chocolade ruikt al-tijd goed en je kan wel de hele dag genieten van deze geur.

5. Je krijgt er nooit genoeg van

In een relatie komt het weleens voor dat je gewoon echt even geen zin hebt in elkaar. Dit gebeurt natuurlijk nooit met je favoriete lekkernij. Eerlijk, wie krijgt er nu wel genoeg van?

6. Chocolade geeft je altijd een goed gevoel

Soms heb je gewoon even een dipje. Je hebt dan niet iemand nodig die je vertelt dat alles wel goed komt, maar juist iemand (of iets) die ervoor je is zonder dat er niets gezegd wordt. Het is er voor je wanneer jij het nodig hebt en als je de reep op is, is jouw dipje weer helemaal voorbij. Zo niet? Halen gewoon even een nieuwe.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: