Yasmine Esser
Yasmine Esser Body & Mind 16 september 2017

Blijf je altijd tot de lichten aan gaan feesten? Dit zegt het over je

Uitgaan met je vriendinnen is één van de leukste dingen in de wereld. Een goed feestje, lekkere muziek en een drankje in je hand. Wat wil een mens nog meer? Maar dan gaan de lichten plots aan. Ben jij zo iemand die altijd blijft partyen tot sluitingstijd van de club? Dan zegt dat iets over je persoonlijkheid.

Het is een moment met gemengde gevoelens, als de lichten aan gaan in de club. Jij vindt vaak dat dit moment veel en dan ook veel te vroeg op de avond is gekomen. Hoezo gaat de club dicht? Het was net zo gezellig? Je was net zo lekker aan het dansen. Maar je denkt ergens ook: had ik niet eerder naar huis moeten gaan?

Het antwoord: nee hoor. Want als je altijd de persoon bent die op feestjes tot het laatste blijft en die door de uitsmijters de club wordt uitgejaagd als het nu écht sluitingstijd is, nou dan ben jij een hartstikke leuk en sociaal persoon.

Je bent dol op gezelligheid

Tja, je bent altijd wel in voor een feestje. En eenmaal in de club heb jij het reuze naar je zin met je girl squad. Waarom zou je naar huis gaan als het nog zo gezellig is?

En zelfs als een aantal vriendinnen wel richting huis gaat – ’morgen weer vroeg op’, ’ik heb echt te veel gedronken’, ’ik ben moe, ik wil slapen’ – wil jij de club eigenlijk niet verlaten. Je bent namelijk met iedereen om je heen een praatje aan het maken en helemaal aan het losgaan op de lekkerste muziek.

Je wilt niets missen

Fomo (fear of missing out) is misschien wel door jou uitgevonden. Want het idee dat de avond nog niet voorbij is en dat je het leukste deel misschien wel gaat missen als je nu naar huis gaat, dat kun je echt niet aan. Jij wilt overal bij zijn.

Soms is dat wel een beetje een irritante eigenschap. Want ‘nee’ zeggen vind jij daardoor ook moeilijk. Maar het maakt jou ook tot een impulsief persoon die altijd overal wel voor in is. Waardoor je gewoon ontzettend leuk gezelschap bent.

Je staat open voor vertier van manspersonen

Als je tot het einde blijft hangen, dan kan het wel eens komen doordat je een leuke man hebt gespot. Of je nou serieus bent of niet, je vindt het heerlijk om een beetje te flirten.

Je bent een genie

Naar huis omdat je moe bent? Nee hoor, jij niet. En dat maakt jou tot een briljante vrouw. Want uit onderzoek blijkt dat mensen die lang opblijven, slimmer zijn dan mensen die graag vroeg in bed kruipen. Hm, misschien dat je daarom aan het einde van de avond altijd de leukste gesprekken hebt en de interessantste mannen ontmoet. Of zou dat gewoon komen door de drank?

Je maakt je niet druk over later en gaat volledig op in het moment

Hoewel je je in het dagelijks leven druk kan maken over werkelijk álles, kun je in de club al je zorgen loslaten. Gezeur op je werk, gedoe met je moeder, om nog maar te zwijgen over mannenproblemen. Nee, jij bent op dit moment helemaal mindful. Je gaat op in het moment.

En eh, ja, die kater. Dat kan je nu ook even niet boeien. Dat merk je morgen wel, toch?

Vond je dit artikel leuk? Dan vind je dit misschien ook herkenbaar: Dit zijn de fases waar je doorheen gaat als je niet meer weet wat je hebt gedaan in een dronken bui

Reageer op artikel:
Blijf je altijd tot de lichten aan gaan feesten? Dit zegt het over je
Sluiten