Love 28 apr 2016 Joke-Jiers Botma

Blind date Lara+Mike: ´Wat was ik blij dat ik mijn jurkje had aangetrokken´

Een maand geleden plaatsten we een oproep voor een blind date voor alle veel te leuke vrijgezelle meisjes van ons land. Honderden vrouwen gaven zich op, maar helaas konden we niet iedereen verblijden met een match made in heaven. Maar Lara wel. And guess what? Cupido did a good job, a very good job.

Lara is 28 jaar oud en woont in Amsterdam. Als je haar omgeving vraagt om haar in één woord te omschrijven dan wordt massaal ‘SPONTAAN!’ gezegd.

Maar deze pretty face is ook behoorlijk veeleisend, ahum. Zo wilde ze een creatieve, charismatische, grote, langharige, werkende en ambitieuze man. Oh, en een paar knal blauwe of groene ogen werden ook nog genoemd. Dat laatste is niet gelukt maar die lieve bruine kijkers van Mike hebben haar ook geen pijn gedaan…

´Als het wat is, heb ik geluk´

Lara twijfelde niet lang nadat ze de oproep voor Beautify´s blind date voorbij zag komen: ´Ik vond het zalig om schaamteloos mijn eisenlijstje op te sommen!´ En ze vertelde dat ze benieuwd was wie een ander voor haar uit zou zoeken. Zo was ze, net zoals veel anderen, uitgekeken op apps zoals Tindr en Happn.

´Wat was ik blij dat ik mijn jurkje had aangetrokken, haha! ´

Positief verrast

Lara was, zoals elk meisje stiekem doet, tien minuutjes later dan de afgesproken tijd. Dat vond ze ook wel fijn want dan wist ze zeker dat hij al klaar zou zitten.

Uiteraard had Lara al een bepaald beeld in haar hoofd gecreëerd maar toen ze hem zag verdween dat direct, want wat zat er een knappe, nette jongen binnen: ´Ik had ingevuld dat ik een sneaker meisje was, maar was zo blij dat ik mijn jurkje had aangetrokken haha!´

Hilariteit ten top

Een blind date voelt in onze meisjeshoofden altijd een beetje awkward, want je kent elkaar helemaal niet. Maar Lara en Mike bleken hier geen last van te hebben. Het gesprek kwam direct op gang en ze raakten maar niet uitgepraat, want ze wisten écht niets van elkaar.

´Ik heb zijn verjaardag in één keer geraden, echt bizar´

Wij van Beautify wilden natuurlijk niet dat één van onze gekozen meisjes in een moeilijke situatie zouden komen en hadden daarom een survival pakket voor de love birds samengesteld.

Onder andere zat daar een pakje kaarten in die Lara en Mike hebben gebruikt. Maar Lara vertelde ons dat er geen stiltes vielen, maar dat ze het juist wel uitdagend vonden om elkaar de meest gekke dingen te vragen: ´Op één van de kaartjes stond de vraag wat het meest gênante was wat ik ooit in bed had meegemaakt´

En het meest gekke was dat Lara ook nog eens Mike zijn verjaardag in één keer heeft geraden. Een beetje creepy vond ze het wel maar ook wel bijzonder aangezien ze elkaar echt niet kennen.

´Oh, hij stuurt me net een Whatsappje. Wacht even hoor…´

Nummers uitgewisseld

We hadden natuurlijk een brandende vraag aan Lara. Want dat het gezellig was was binnen enkele minuten aan de telefoon met Lara al duidelijk toen ze vertelde dat ze samen de tent hadden gesloten.
Maar het was blijkbaar zó gezellig dat ze nummers hebben uitgewisseld: ´We hebben een selfie gemaakt dus die móest ik natuurlijk wel naar hem sturen,´ lacht ze.

lara mike

Maar bij het uitwisselen van een gezellig kiekje is het niet gebleven. Zo vroegen we haar wat het laatste bericht was dat ze van hem had gekregen. Maar op net op moment dat ze dat wilde voorlezen kreeg ze een Whatsappje binnen van Mike die vertelde hoe zijn weekend was geweest.

We willen natuurlijk niet te veel conclusies trekken maar dit soort contact na een blind date kan niet anders dan positief zijn. En daarom vroegen we nog even brutaal door en toen vertelde Lara nog voorzichtig dat ze nog een keer cocktails gaan drinken. We weten niet meer of dát is gebeurd.

´Het enige wat je hoeft te doen is jezelf zijn´

´Het is echt verschrikkelijk leuk´

We wilden natuurlijk weten of Lara ooit weer mee zou doen aan een blind date. Want eerlijk is eerlijk, het kan ook op een disaster uitlopen. Maar Lara zei vol overtuiging dat je ze het ´verschrikkelijk leuk´ had gevonden en het zo weer zou doen. En ze adviseert elk meisje dat vastgebeiteld is in dating apps Cupido een keer haar liefdeslot laat bepalen.

Wij, de meisjes van Beautify, kunnen ons geluk niet op met de eerste geslaagde blind date. En wie weet matchen we jou de volgende keer aan één van de leuke lezers van Manners. Want: ´Nooit geschoten is áltijd mis.´

Ben je benieuwd hoe Mike het vond?

‘Als je samen moet lachen om dingen dan denk ik dat het wel goed zit!’
Lees hier Mike’s verhaal over Lara want ook hij vertelt alles over zijn blind date met Lara. Vonden ze elkaar even leuk?!

Jackson Dubois

20 champagnes, 50 speciaalbieren en streetfood van alle continenten, dát is Jackson Dubois. Te vinden op het Spui in Amsterdam. Overdag genaamd het Esprit Café, ‘s avonds wordt het een wereldbar. De sfeer is ongedwongen, hip maar nonchalant. Een concept voor een datenight die niet anders kan dan slagen. Een enorme aanrader, al zeggen we het zelf.
P.s. laat wat ruimte over voor het toetje!
Adres: Spui 10, Amsterdam

American Threesome? #lastnight #jacksondubois #amsterdam

A photo posted by Raisa Schaper (@raisaschaper) on

Reageer op artikel:
Blind date Lara+Mike: ´Wat was ik blij dat ik mijn jurkje had aangetrokken´
Sluiten