Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Seks 17 feb 2023
Leestijd: 4 minuten

Rianne (19): ‘Een jongen deed heel naar tegen mij omdat ik bloedde tijdens de seks’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week het verhaal van Rianne (19) die zich voor schut gezet voelt door haar prela (bijna-relatie) omdat ze bloedde tijdens de seks.

Ik schaamde mij omdat ik bloedde tijdens de seks

“Ongeveer drie maanden geleden leerde ik een jongen uit Den Haag kennen via Tinder. We raakten aan de praat en het bleek heel goed te klikken tussen ons. Na heel wat late night gesprekken via Whatsapp en meerdere keren FaceTimen besloten we om een keertje af te spreken. We zouden een drankje gaan doen in Leiden. Ik was ontzettend nerveus maar ik besloot toch te gaan. Toen we elkaar in het echt ontmoet hadden voelde ik me gelijk op mijn gemak. We besloten om vaker af te gaan spreken en deden veel leuke dingen samen.”

De volgende stap

“Na meerdere dates begon ik echt gevoelens te krijgen voor deze jongen. Hij was zo ontzettend lief en een echte gentleman, het leek wel alsof hij alles voor mij over had. Het werd tijd voor de volgende stap, dat vond hij ook. Omdat hij uit een Marokkaanse familie komt, was dit alleen wat ingewikkeld. Als zijn ouders er achter zouden komen dat hij met een blonde, Nederlandse meid omging zouden ze woest worden. Dat was ook de reden dat ik nooit bij hem thuis mocht komen als zijn familie er was.

Op een dag appte hij mij dat hij ‘s middags alleen thuis zou zijn. Ik besloot om erheen te gaan en we gingen samen een film kijken op zijn bed. Van het een kwam het ander en we hadden seks gehad. Hij was de eerste jongen waar ik echt gevoelens voor had. Op het moment zelf was hij hartstikke lief voor mij en voelde ik mij op mijn best. Ik was zelfverzekerd en hij gaf veel complimentjes. Helaas kwam er kort daarna een ander kant van hem naar boven.”

Verkeerd ingeschat

“We vertelden alles aan elkaar en we belden elke avond. Zo wist hij ook dat ik langs de huisarts was gegaan die week ervoor om mijn spiraal eruit te laten halen vanwege buikpijn. Toen ik eind van de middag thuis kwam kreeg ik een berichtje van hem. Hij stuurde een foto van zijn witte In Gold We Trust T-shirt die hij die middag droeg. Ik had gebloed tijdens de seks en dat was op zijn T-shirt terecht gekomen, omdat het shirt toen nog op bed lag. Hij vond het blijkbaar nodig om dat op deze manier aan mij te laten weten. Ik voelde mij er rot over maar ik wist ook dat ik er niks aan kon doen, en dat zou hij ook moeten weten. Ik bood zelfs aan zijn T-shirt te wassen zodat zijn ouders er niet achter zouden komen, maar hij reageerde geïrriteerd.

De volgende ochtend stuurde hij nogmaals een foto van zijn vieze T-shirt. Ik voelde mij nu echt voor schut gezet en voelde mij niet prettig bij de situatie. Ik was boos maar reageerde wel op zijn appjes omdat ik wilde dat hij sorry zou zeggen. Helaas bleven zijn antwoorden koeltjes en kortaf. Ik snapte er niks van, hoe kon iemand dit nou doen? Ik vroeg aan hem of we ‘s avonds konden bellen om het uit te praten maar ook dat ging niet zonder kop of stoot.”

Hij was het niet waard

“Hij had mij pijn gedaan en dat mocht hij beseffen. Mijn vriendinnen vertelden mij gelukkig dat ik meer waard ben en dat hij nog wel spijt zou krijgen. Hoewel ik echt gek op hem was besloot ik geen contact meer met hem te zoeken. En natuurlijk hoopte ik nog stiekem op een appje van hem, maar het is beter zo.”

Wil je ook je hart luchten of een bijzonder verhaal kwijt zodat jij in de volgende ‘Confessions’ verschijnt? Stuur ons een mailtje via [email protected]

Noor (20): ‘Ik zie mijn vriendinnen minder vaak om geld te besparen’

Reageer op artikel:
Rianne (19): ‘Een jongen deed heel naar tegen mij omdat ik bloedde tijdens de seks’
Sluiten