Rosa Tettero
Rosa Tettero Beauty & Style 14 oktober 2016

Bloedmooi! Chocolate mauve is de belachelijk mooie haartrend voor brunettes deze herfst

De haartrends voor herfst 2016 heb je hier al kunnen zien en zijn echt stunning. Maar welk kleurtje gaat er dit keer in? Verliefd op de roségouden lokken van je blonde vriendinnen? Dan is hier goed nieuws, want dankzij de nieuwste trend ‘chocolate mauve’ kun je nu ook pronken met pastelroze lokken.

Het kan lastig zijn om een kleur te kiezen voor je haar. Om het nog een tikkeltje moeilijker te maken bedacht haarstylist Hannah Edelman, eigenaar van een salon in New York, een kleur die je versteld doet staan en helemaal hot is.

Hannah gebruikte kleurrijke tinten van Pravana Vivids zoals paars, oranje, roze en mauve. Deze kleuren mixte ze met donkere en medium bruine kleuren om tot een mooie bruine tint te komen. De donkerste kleur bruin begon met rood, geen en groen (!). Daarna voegde ze oranje en paars toe tot ze zag wat ze wilde zien.

Dankzij de balayage (zoiets als ombre, maar dan met meer kleuren door elkaar) vloeit de paarsroze tint mooi over in de natuurlijke bruine haarkleur. Hierdoor hoef je pas na drie maanden weer terug naar de kapper voor een opfrisbeurt.

Hoe de kleur heet? Chocolate mauve. Een prachtige en warme donkere tint, perfect voor de herfst. We like!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Dit is wat je haarkleur zegt over je seksleven

Reageer op artikel:
Bloedmooi! Chocolate mauve is de belachelijk mooie haartrend voor brunettes deze herfst
Sluiten