Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 26 jun 2017

Bloedstollend! Dit is de datum dat het laatste seizoen van Penoza begint

Er zijn veel goede series op de wereld. Veel spannende series ook. Maar de serie Penoza is toch wel bloedstollend. En het leven Carmen van Walraven krijg je maar niet uit je hoofd. Sinds 2010 zit je al aan de buis gekluisterd om mee te leven met de criminele familie. En nu komt er een laatste seizoen.

Yes, je leest het goed. Aan Penoza komt een einde. Maar gelukkig kun je het laatste bloedstollende seizoen al redelijk snel kijken. Pak je agenda erbij en noteer zondag 27 augustus 20:15 uur. Want dan begint Penoza weer.

Gisteren verscheen deze tijd op de Facebook-pagina van Penoza en wij kunnen de spannen nú al niet meer aan.

Spoiler als je de eerdere seizoenen nog niet gezien hebt: het vijfde seizoen gaat erover dat Carmen wil stoppen in het criminele circuit. Het gaat goed met De Winkel, maar ze wil gewoon nog even een drugsdeal sluiten om haar pensioen veilig te stellen. Je raadt het al: dat gaat niet zo makkelijk als ze dacht.

Er komt ook nog een film

Niet getreurd dat dit het laatste seizoen is. Na seizoen vijf is de kans namelijk groot dat er ook een speelfilm komt. Daar hebben de producenten al gesproken over gevoerd.

Hopelijk heb je tegen die tijd nog nagels over, van het nagelbijten van de spanning.

Lees ook: Moh moh Gertje: Samson & Gert komen terug voor volwassenen

Reageer op artikel:
Bloedstollend! Dit is de datum dat het laatste seizoen van Penoza begint
Sluiten