Renée
Renée | LinkedIn Life 21 juni 2019

Op naar het Vondelpark! Daar staat een prachtige bloemenmuur voor je volgende Instagram foto

Het wordt vandaag en morgen mooi weer, dus bel snel een vriendin op om samen naar de bloemenmuur in het Vondelpark te gaan. Deze nieuwe (tijdelijke!) Instagram hotspot is niet alleen prachtig voor je feed, maar de muur zelf heeft ook nog eens een mooie gedachte.

De bloemenmuur in het Vondelpark is een initiatief van Mooi Wat Bloemen Doen. Het idee is dat je er een bloem uit kunt plukken, waarna je een briefje achterlaat met een wens.

bloemenmuur in het vondelpark

De bloemenmuur in het Vondelpark

Het bloemenspektakel is zelf dus al prachtig, maar het idee erachter ook. Zo kun je bijvoorbeeld wensen dat mensen wat liever voor elkaar zijn, dat iedereen om je heen gezond mag blijven of iets anders wat je heel belangrijk vindt.

Vanochtend trok ik een vers bloemetje uit de muur, weer eens wat anders dan een kroketje! Veel leuker bovendien. In het Vondelpark, het groene hart van Amsterdam, staat de komende dagen deze giga wens-bloemenmuur van @mooiwatbloemendoen. Het idee: ruil je wens voor een bloem. Mijn wens? Meer samen zijn, all that matters, en precies wat ik dit weekend van plan ben, onderstreept met een kleurrijke bos bloemen op de keukentafel ?️?? (zie stories voor het hele verhaal) #bartsbloemen #meersamen #makeawish #mooiwatbloemendoen #datverdienteenbloemetje #weekendvibes #amsterdam #homeboys #collab #wehebbenmeerbloemennodig

476 Likes, 46 Comments – Maartje (@bartsboekje) on Instagram: “Vanochtend trok ik een vers bloemetje uit de muur, weer eens wat anders dan een kroketje! Veel…”

De bloemen zelf staan zelf ook centraal voor mooie boodschappen, zoals meer moed, meer liefde, meer samen en meer lol. Met andere woorden, een goede reden om hierheen te gaan met iemand die je heel dierbaar is. Kun je meteen even stilstaan bij jullie bijzondere relatie.

De muur staat er helaas tot en met zaterdag, dus wees er snel bij als je nog een kijkje wil nemen.

Lees ook: Love it! De banana bun is dé haartrend op Instagram

Reageer op artikel:
Op naar het Vondelpark! Daar staat een prachtige bloemenmuur voor je volgende Instagram foto
Sluiten