Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 9 jun 2017

Bewezen: vrouwen met een boblijn zijn succesvoller dan ladies met lange lokken

Vind jij lang haar ook overrated? Het zit alleen maar in de weg, gaat gigantisch klitten én het is mega warm in de zomer. Dat geplak op jouw schouders; het broeikaseffect is niets bij de temperaturen die zich afspelen onder jouw haar. Goed nieuws voor jou, want het is bewezen dat mensen met een boblijn succesvoller zijn.

Kort, fris en vrolijk. Nee, geen kort pittig kapsel, maar gewoon een hippe bob. Jij zweert bij dit kapsel met zowel een praktische als stijlvolle functie. Én je bent nog eens succesvoller ook. Er zitten ook alleen maar voordelen aan dit kapsel.

Serieus

Heb jij lange lokken? Don’t worry. Het gaat hier namelijk over vrouwen van over de veertig. Vrouwen met lang haar van over de veertig worden namelijk minder snel serieus genomen. En met lang haar wordt bedoelt net over de schouders.

The Careerist stelt namelijk dat een jeugdig kapsel niet past bij een minder jeugdig gezicht. Jouw look is dan uit balans en dit zorgt voor een minder succesvol eindresultaat.

Ben jij nu al toe aan een nieuwe frisse look? Dan kan je natuurlijk altijd de schaar erin zetten. Want eerlijk: dat is wel veel fijner voor in de zomermaanden. Lekker luchtig.

Hier wat haar inspiratie: Lookbook: 12 x werkelijkwaar stunning kort haar kapsels

Reageer op artikel:
Bewezen: vrouwen met een boblijn zijn succesvoller dan ladies met lange lokken
Sluiten