Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 21 mrt 2018

Ta-daaa! Dit is een masker en scrub ineen voor de perfecte glow op je héle lichaam

Je bent misschien al begonnen met je bikini body challenge, het is namelijk lente - hoeraaa - en dat betekent dat het zonnetje weer gaat schijnen. Ons lichaam heeft het zwaar te verduren gehad in de winter en kan wel wat extra aandacht gebruiken.

Eerlijk is eerlijk, het is fantastisch dat we onze benen in de winter niet zo vaak hoeven te scheren. Nu de lente is begonnen wordt het wel weer tijd om onze huid goed te verzorgen. Zeker als we straks weer in jurkjes kunnen rondlopen en heerlijk neerstrijken op een terrasje.

Lekker scrubben

Wij vrouwen weten natuurlijk allang dat het belangrijk is om je huid af en toe te scrubben. Daarmee verwijder je de dode huidcellen en dan voelt je huid weer super zacht. Sol de Janeiro heeft een nieuw product bedacht waarbij je een masker en scrub ineen kunt gebruiken. Handig.

Masker en scrub ineen

De Bod Buff is bedoeld voor je hele lichaam en is zowel een masker als scrub. Je smeert je lichaam van top tot teen in met de crème en laat het masker een beetje uitdrogen. Zodra je het maskertje afspoelt met water veranderd de crème in een scrub. Hierdoor krijg je de perfecte glow op je hele lichaam én verwijder je meteen je dode huidcellen.

Bod Buff met korting

De Body Buff is verkrijgbaar bij Revolve en kost 20,35 euro. P.S. als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Revolve krijg je 10 procent korting op je aankoop.

Reageer op artikel:
Ta-daaa! Dit is een masker en scrub ineen voor de perfecte glow op je héle lichaam
Sluiten