Calvin wie? Levi’s komt met een mega relaxte bodywear lijn waar je zeker in wil leven

We kennen de bekende underwear lijn van Calvin Klein natuurlijk allemaal. Maar nu komt ook Levi’s met een zesdelige bodywear die je echt wil hebben. Geloof ons, na het zien van de collectie sta jij straks zeker weten bij Levi’s.

Van ondergoed tot een lekkere legging. Niets is zo fijn als het dragen van aangename kleding. De nieuwe bodywear collectie van Levi’s heeft het allemaal en zeg nou zelf, wat wil je nog meer?

De zesdelige collectie van Levi’s Bodywear

Levi’s komt dit jaar met een zesdelige collectie waar jij jezelf zeker in wil zien lopen. Van de meest comfortabel ondergoed tot de leukste body’s: we zijn al fan.

Levi's nieuwe collectie
Levi’s

Logo Tape sportsbra

Op zoek naar een sportbh die onwijs comfortabel zit? Dan is de Logo Tape sportsbra perfect voor jou. Volgens Levi’s voelt de top zachter dan zijde. Dat je geen zin hebt om te sporten omdat je geen goede sportbh hebt, kun je nu dus niet meer gebruiken als smoesje.

Levi's High Rise Brief
Levi’s

High Rise Brief

Zeg maar doei tegen strings die snijden op plekken waar ze niet horen te snijden en zeg hallo tegen de comeback van de ouderwetse onderbroek. Het klinkt misschien wat ouderwets, maar dit model laat zien dat comfortabel niet meteen seksloos betekent.

Levi's bralette
Levi’s

Bralette

De driehoekige vorm van de bralette past overal bij. Doordat de top vulling- en teugelloos is, is hij zo comfortabel dat je haast vergeet dat je hem aan hebt.

Levi's Mid Rise
Levi’s

Mid Brief

Zin om te sporten, maar vind je een string niet zo comfortabel? Dan hebben wij de oplossing voor jou. De Brief zit zo comfortabel dat je de hele dag door zou kunnen sporten. Niet echt een sporter? Ook tijdens een Netflix marathon zit deze natuurlijk onwijs lekker.

Levi’s

Bodysuit

Dat body’s al tijden een trend zijn, hoeven wij jou niet meer te vertellen. Zelf heb je er ook al een paar in je kast hangen. Maar hoe leuk om naast je zwarte of witte body’s nu ook nog een camo variant aan je garderobe toe te voegen? Nu alleen nog maar een goede broek aan trekken en samen met je nieuwe body ziet jouw outfit er super goed uit.

Levi's sportlegging
Levi’s

Off-Duty legging

Niks is zo lekker om na een lange dag werken thuis je strakke jeans om te wisselen voor een heerlijke legging. Geen knoop die op je buik duwt, want met de nieuwe legging van Levi’s kan jij op de bank genieten na een lange dag.

Meer over mode:

Reageer op artikel:
Calvin wie? Levi’s komt met een mega relaxte bodywear lijn waar je zeker in wil leven
Sluiten