Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 15 jul 2018

Boekenwurmen opgelet: Deze boeken zijn perfect om te lezen op vakantie

Op vakantie heb je ineens tijd om te lezen. Niets chiller dan met een paar goede boeken op het strand liggen en aan een cocktail nippen. Inspiratieloos? Doe dan je voordeel met deze zomerse leeslijst.

Of je nou een eBook leest of een ouderwets exemplaarin je strandtas stopt; een paar pageturners mogen niet ontbreken in je koffer.

Ontspannen

Op vakantie kom je sowieso tot rust. Leuk om te weten: lezen is een van de beste manieren om compleet te ontspannen. Lees je dus gewoon lekker zen deze zomer.

De beste boeken

 • De dag van de doden – Nicci French
  Een boek voor iedereen die wel van spanning houdt. Dit is het laatste en achtste deel in de spannende Frieda Klein-serie en zal je gegarandeerd in een keer uit willen lezen.
 • Nazomer – Esther Verhoeff 
  Het boek gaat over een modeontwerpster in Parijs die schokkend nieuws krijgt. Hierdoor komen er  allerlei ingrijpende herinneringen uit het verleden omhoog.
 • Zeezicht – Linda van Rijn
  Een spannende thriller, over een echtpaar dat door de crisis niet op vakantie kan gaan naar Spanje. In plaats daarvan verblijven ze in het vakantiehuis van vrienden. Om de boel wat op te fleuren wordt er een surpsiseparty georganiseerd, die echter helemaal uit de hand loopt…
 • Stuur me een berichtje – Jill Mansel 
  Een nieuwe hit van romanschrijfster Jill. Een hartverwarmende en romantische feelgood roman over een vrouw die opnieuw moet beginnen.
 • Verras me – Sophie Kinsella
  Een koppel besluit hun relatie nieuw leven in te blazen, door allerlei romantische en opwindende dingen voor elkaar te doen. Maar alles gaat mis, met heel veel hilariteit als gevolg.
 • Stromboli – Saskia Nooit 
  Schrijversechtpaar Sara en Karel doen iedere week ogenschijnlijk openhartig verslag van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan schuilt afgunst, wrok en zelfs geweld.
 • De elele kunst van not giving a fuck – Mark Manson
  Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters. Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft.
 • Sexdagboek – Heleen van Royen
  365 dagen lang hield de schrijfster haar seksleven bij voor een openbaar dagboek. 
 • Gespleten – Karin Slaughter
  Bij een gewelddadige aanval ziet Andrea haar moeder van een onverwacht koelbloedige kant. Ze heeft een ander verleden dan Andrea dacht.
Reageer op artikel:
Boekenwurmen opgelet: Deze boeken zijn perfect om te lezen op vakantie
Sluiten