Lianne Görtz
Lianne Görtz Travel 19 feb 2018

Alle vrijgezellen verzamelen! Hier boek je de leukste single reizen

Als je vrijgezel bent en meer dan ooit toe bent aan een man, kun je ieder weekend in de kroeg op jacht gaan of je wild gaan swipen op datingapps. Maar je kunt ook met heel veel andere vrijgezellen een cocktail drinken op een lekker warm eiland bijvoorbeeld.

Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt, maar single reizen zijn hot. Gezellig met andere Nederlandse vrijgezellen op vakantie, onder wie misschien wel je vrijgezelle vriendin. Klinkt toch heerlijk? Bezoek dan vooral even onderstaande sites.

Singlereizen.nl

Via singlereizen.nl vind je reizen voor werkelijk alle leeftijdsgroepen en voor sneeuw- en zonliefhebbers. En ook voor iedereen die een actieve vakantie wil of juist lekker wil ontspannen. De website zegt het grootste aanbod te hebben. Grote kans dat er iets voor je tussen zit.

Mambo

Ook bij Mambo organiseren ze single reizen voor vrijgezellen onder de dertig jaar. Zo kun je naar Costa Rica, Portugal, Oostenrijk, Thailand, Zuid-Afrika, Cuba en nog heel veel meer bestemmingen. Ook als je maar een klein budget hebt, kun je via Mambo nog wel iets regelen.

Sawadee

Bij reisorganisatie Sawadee hebben ze ook heel wat reizen op het programma staan. Ze hebben een speciale pagina waar je precies kunt zien wie er allemaal mee gaat. Nou ja, de namen zie je niet, maar wel het geslacht en de leeftijd. Weet je in ieder geval zeker dat je niet op reis gaat met mensen boven de veertig jaar oud.

Villa Vibes

Als je 25 jaar of ouder bent, dan is Villa Vibes het bezoeken waard. Hou je van wintersport of ga je liever naar de zon? Wil je een weekje weg of alleen een weekend? Het kan allemaal. De reizen zijn voor hogeropgeleiden en je hebt altijd de garantie dat de groep gelijk verdeeld is qua geslacht. Ook heel fijn.

Als je de ware ontmoet, heb je ook nog eens een geweldige vakantie gehad. Duidelijke win-winsituatie.

Reageer op artikel:
Alle vrijgezellen verzamelen! Hier boek je de leukste single reizen
Sluiten