Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 26 aug 2018

Lekker lezen: Met deze boeken top 10 kom je de herfst wel door

Werp een blik op het weerbericht, en je humeur daalt net zo snel als de temperatuur. Regen, wind en vallende bladen staan ons te wachten. Je kunt balen, of jezelf lekker opsluiten met een goed boek. Daarom: onze boeken top 10 om de herfst mee te overleven.

Beautify’s herfstige boeken top 10

De zoektocht naar een goed boek kan een lastige zijn. Daarom hebben we wat speurwerk voor je gedaan. Het resultaat? Tien heerlijke pageturners en informatieve boeken, die je in een ruk uit wilt lezen.

1. De edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson

Piekeraars, voor jullie. Dit boek leert je dat je niet altijd positief hoeft te zijn, maar hoe je om kunt gaan met tekortkomingen en tegenstellingen. Het resultaat? Een flinke dosis nieuw zelfvertrouwen, als we dit boek mogen geloven.

2. De zeven zussen – Lucinda Riley

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst…

3. De dag van de doden – Nicci French

Het achtste en laatste boek uit de zinderende Frieda Klein-serie. Ook dit boek is er eentje die je niet zomaar neer kunt leggen, want wederom wordt er een moord gepleegd die opgelost moet worden. En daar komt natuurlijk psychotherapeut Frieda om de hoek kijken.

4. Oorsprong – Dan Brown

In Oorsprong houdt Robert Langdon zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Het verhaal speelt zich af in Spanje: Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla en zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie, geschiedenis en architectuur.

5. Dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt – Haemin Sunim

De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les over verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zijn inzichten en adviezen helpen om in het moderne, drukke leven te zoeken naar rustpunten.

6. Super de Luxe – Suzanne Vermeer

De Nederlandse vlogster Emma  is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. Ze nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar ze een luxe penthouse hebben. Maar wanneer Emma op een ochtend wakker wordt, blijkt het penthouse te zijn leeggehaald en is van Alessandro en Sofia geen spoor te bekennen…

7. Goede dochter – Karin Slaughter

Een spannend boek waarin verleden en heden nauw met elkaar verwikkeld zijn. De zusjes Charlotte en Samantha verliezen hun moeder door een aanslag en hun vader wordt daardoor nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later maakt Charlotte weer een aanslag mee, die allerlei opgekropte herinneringen omhoog haalt. De schokkende waarheid komt eindelijk aan het licht..

8. Verras me – Sophie Kinsella

Dit boek mag ook zeker niet ontbreken in de boeken top 10. Een koppel besluit hun relatie nieuw leven in te blazen, door allerlei romantische en opwindende dingen voor elkaar te doen. Maar alles gaat mis, met heel veel hilariteit als gevolg. Een lekker luchtig boek , waar je hardop van moet lachen.

9. Stromboli – Saskia Noort

Schrijversechtpaar Sara en Karel doen iedere week ogenschijnlijk openhartig verslag van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan schuilt afgunst, wrok en zelfs geweld.

10. Ik zie je op het strand – Jill Mansell

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Ze ziet hem daarna nooit meer, tot ze over de nieuwe liefde van haar verwaande stiefzus hoort: Sam!

Dit is alles wat je moet weten over 13 Reasons Why seizoen 3

Reageer op artikel:
Lekker lezen: Met deze boeken top 10 kom je de herfst wel door
Sluiten