Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 7 jul 2020

De leukste boeken van bloggers, vloggers en Instagrammers op een rij

Bekende bloggers, vloggers en Instagrammers geven vaak een kijkje in hun dagelijks leven door middel van video’s en foto’s op hun sociale media-kanalen. Maar steeds vaker verschijnen er ook boeken van blogger, vloggers en influencers. Ze zijn dus niet alleen online een hit, maar ook op papier.

De boeken van influencers zijn ontzettend populair en wij hebben de leukste voor je op een rij gezet.

Boeken van influencers

De meeste boeken van de verschillende influencers zijn autobiografische boeken. De influencers geven een kijkje in hun leven door bijvoorbeeld over hun jeugd, schooltijd en liefdes te praten. Dat vinden wij natuurlijk maar al te interessant.

Bovendien is het leuk om naast al die jaloersmakende mooie foto’s op Instagram, wat te weten te komen over hun persoonlijkheid en hun verleden. Zo leer je de influencers – voor je gevoel – nóg beter kennen.

1. My Way van Monica Geuze, €20

In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven.

Bron: bol.com

2. Queen of Jetlags, €20

Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags, breidt haar imperium uit. Eindelijk publiceert ze een boek, en wat voor een: dit is háár boek over haar magische fotowereld en tegelijkertijd jóuw persoonlijke stijlgids. Want hoe blijf je authentiek op Instagram, die droomwereld waarin iedereen elkaar kopieert?

Bron: Bijenkorf

3. On top van Anna Nooshin, €20,99

On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen.

Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie – never seen before – privéfoto’s waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Bron: bol.com

4. No Filter van Jami Li, €20,99

Jamie Li’s eerste boek, Sexy, but tired. But sexy., zal niemand zijn ontgaan. De meest besproken vrouw van afgelopen zomer komt met No filter – Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken. In No filter maakt ze vrienden, fans, critici en volgers deelgenoot van het leven buiten de camera.

Bron: bol.com

5. Happy lifehacks 365 van Kelly Weekers, €20,99

Met Happy lifehacks 365, vervolg op Happy life 365 van Kelly Weekers ga je concreet aan de slag met de tips uit de bestseller Happy Life 365. Nuchter, praktisch en met een knipoog: met de oefeningen uit dit boek komt een leuker leven nóg meer binnen handbereik!

Bron: bol.com

6. Life Goals van Laura Brijde, €20

Laura Brijde geeft je een inkijkje in haar millennialbestaan en vertelt openhartig over de onderwerpen die haar na aan het hart liggen: liefde, carrière, reizen, onzekerheden en geluk. Van gepest worden door haar negenjarige oppaskind tot haar eerste echte kantoorbaan, en van romantische langeafstandsrelaties tot verhuizen naar een land waar ze wordt aangekeken alsof ze een nieuwe diersoort is.

Bron: bol.com

Lees ook: Met deze vijf boeken kom jij de zomer gegarandeerd door

Reageer op artikel:
De leukste boeken van bloggers, vloggers en Instagrammers op een rij
Sluiten