Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 30 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Boekenwurmen opgelet – Hierbij het perfecte boekenlijstje voor op de lazy sunday

Het is zondag – een heerlijke ontspannen dag (als je het ons vraagt). De perfecte dag om lekker uit te slapen, uitgebreid te ontbijten, een mooie wandeling te maken, te Netflixen óf een goed boek te lezen. Over dat laatste gesproken – heb jij behoefte hebt aan een nieuw goed boek? Dan heb je geluk. Wij hebben namelijk een boekenlijstje voor op de lazy sunday gemaakt.

Houd jij van romantische boeken of juist van spannende thrillers? We’ve got it all.

Boekenlijstje

Niets is zo lekker dan het hebben van een goed boek. Herken je het gevoel dat je je boek maar niet kan wegleggen? Heerlijk, hè? Helemaal wanneer je alle tijd van de wereld hebt om je boek te lezen. Ultiem ontspannen.

Omdat wij gek zijn op boeken én omdat we jou een goed boek gunnen, hebben we een fijn boekenlijstje voor je gemaakt. Enjoy.

Psst, sla dit lijstje op voor later met Pinterest.

1. Huidpijn van Saskia Noort, €12,99

Iedereen heeft een duistere kant. Ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde – en daarmee haar droom – dreigt te verliezen en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden. Huidpijn is de gevoeligste thriller tot nu toe van Saskia Noort. Een echte aanrader.

Bron: bol.com

2. ‘t Hooge Nest van Roxanne van Iperen, €21,99

Twee zussen creëren in een afgelegen villa in ’t Gooi een opvanghuis voor onderduikers en plegen op allerlei manieren verzet tegen de bezetters. Maar voortdurend is er de dreiging van ontdekking, van verraad. En ze hebben al snel door dat ze dan in een concentratiekamp terecht zullen komen, met een hoogst onzekere afloop.

Bron: Bruna

3. De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Haemin Sunim, €15,99

De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les over verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zijn inzichten en adviezen helpen om in het moderne, drukke leven te zoeken naar rustpunten. Zeer inspirerend boek.

Bron: bol.com

4. Familieopstelling van Kluun, €22,99

Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. Een aangrijpend meeslepend verhaal die je echt wil lezen.

Bron: Bruna

5. De avond is ongemak van Marike Lucas Rijneveld, €15

“De avond is ongemak’ van Marieke Lucas Rijneveld is het schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind. Door de ogen van Jas, die zich ophoudt in het niemandsland tussen kindertijd en volwassenheid, zien we hoe de familieleden elk op hun eigen manier omgaan met het verlies. Zeer aangrijpend boek en winnaar van de prijs International Booker Prize.

Bron: bol.com

6. De Spaanse belofte van Karen Swan, €18,50

Charlotte Fairfax is vermogensadviseur en moet voor een belangrijke klus naar Madrid. Mateo Mendoza, erfgenaam van een enorm Spaans landgoed, heeft gevraagd of ze hem wil helpen een kwestie met zijn vaders testament op te lossen. De timing is niet perfect: Charlottes bruiloft staat gepland voor de week erna. Zoals bij de meeste families met geld, macht en privileges is niet alles altijd wat het lijkt, en achter de merkkleding en prachtige huizen van de Mendoza’s schuilt een overvloed aan geheimen, verraad, schandalen, rivaliteit en liefdesverdriet.

Bron: Bruna

Lees ook: De leukste boeken van bloggers, vloggers en Instagrammers op een rij

Reageer op artikel:
Boekenwurmen opgelet – Hierbij het perfecte boekenlijstje voor op de lazy sunday
Sluiten