Lobke Killaars
Lobke Killaars News 17 sep 2018

Boer zoekt Vrouw is nog maar net begonnen of deze boer is al gediskwalificeerd

Ja hoor, het is zover. De scholen zijn begonnen en dus komt Boer zoekt Vrouw weer op tv. We hebben nu al zin om op die zondagavonden in onze deken te kruipen om de leukste boeren en boerinnen van Nederland te volgen. Heer-lijk. Eén boer moeten we echter missen: Remco.

Voor het eerst in de Boer zoekt Vrouw geschiedenis is namelijk een deelnemer gediskwalificeerd. Boer Remco Aalbers had al vóór de eerste aflevering van mei 2018 contact met vrouwen. Meervoud. En dát is natuurlijk niet de bedoeling. Na vele gesprekken heeft het programma de keuze gemaakt de boer te diskwalificeren.

Boer zoekt Vrouw 2018

Helaas, boer Remco kan je dit seizoen van Boer zoekt Vrouw niet online blijven volgen. Hij is sowieso niet in de tv-uitzending te zien omdat hij te weinig brieven ontving, maar van een online reeks is dus ook geen sprake meer. Het is een eigen schuld dikke bult gevalletje, want hij had contact met vrouwen voordat hij zich opgaf voor het programma. Niet zo slim dat hij dat vergat te vermelden.

Wat is er aan de hand?

De Friese melkveehouder Remco Aalbers gaf zich op voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. Een programma dat bestaat om een partner te vinden voor boeren en boerinnen die dit zelf niet lukt.

Remco nam de voorwaarden niet te nauw. Hij gaf zich op voor het programma, maar vroeg vrouwen waarmee hij al contact had brieven op te sturen. Dit is niet de bedoeling, want het gaat er juist om dat je door het programma nieuwe mensen leert kennen en dat iedereen een eerlijke kans krijgt. Hij en zijn actie passen niet bij een authentiek programma als Boer zoekt Vrouw.

Het einde van Boer zoekt Vrouw

Dus betekende het einde oefening voor de nog maar 29-jarige. Zelf zegt hij hierover: “Ik had dit natuurlijk nooit op deze manier moeten doen. Ik had eerlijk moeten zijn tegen de vrouwen en tegen Boer zoekt Vrouw. Maar het is gebeurd. Ik heb er echt spijt van.” Had hij zich even iets eerder moeten bedenken.

Gelukkig blijven er nog vijf leuke boeren over die we via onze tv kunnen volgen. De overige vier boeren zijn online te stalken. Doei Remco.

Yes! Temptation Island komt er weer aan en je kan je NU opgeven

AD

Reageer op artikel:
Boer zoekt Vrouw is nog maar net begonnen of deze boer is al gediskwalificeerd
Sluiten