Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 20 aug 2018

Jaaa: dít is de startdatum van Boer Zoekt Vrouw 2018 en het is sneller dan je denkt

Zorg er maar voor dat jij je komende zondagavonden vrij houdt, want Boer Zoekt Vrouw 2018 gaat bijna van start. De startdatum is zojuist bekend gemaakt, en die is sneller dan verwacht. We kunnen nú al niet wachten.

Vanaf 16 september kun je weer genieten van de kneuterige liefdesperikelen van de boeren met je vriendinnen. Sla alvast een voorraadje snacks in en laat de voorpret beginnen.

Boer Zoekt Vrouw 2018

Zoals alle voorgaande seizoenen van het liefdesprogramma, is de presentatie ook dit jaar weer in handen van Yvon Jaspers. Dit jaar is alweer het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Waar blijft de tijd?

Yvon op tour

In een video op Facebook, maakt Yvon het goede nieuws over Boer Zoekt Vrouw 2018 bekend. Ze is de hele zomer door heel Nederland gereden in het welbekende busje, in de hoop alle boeren en boerinnen aan de ware liefde te helpen.

Zwoel en zinderen seizoen

Yvon vertelt over de opnames van het tiende seizoen ‘We zijn de hele zomer op pad geweest. Langs als die boeren die de ware liefde zoeken. Het was zwoel, zinderend, prachtig en af en toe ontroerend en soms onbegrijpelijk. Maar des te meer reden om de hele serie te gaan bekijken.’

Eerder liefdesgeluk

Dat het programma wel degelijk voor echte liefde zorgt, bewijst het succes van de voorgaande seizoenen. Want Herman en Fleur uit het vorige seizoen zijn nog samen. En ook de in Roemenië wonende David en zijn grote liefde Mara zijn nog bij elkaar.

Kijken dus

Wij kunnen niet wachten tot de eerste aflevering begint en we weer kunnen genieten van ons guilty pleasure van de Nederlandse tv. Want er is stiekem niets fijner dan onder een stapel dekens en kussens met een doos chocola in het liefdesleven van anderen duiken, toch?

Hieronder kun je de aankondiging van Yvon bekijken.

Yvon heeft nieuws!

Jaaaa, het is bij-na zover. Want op zondag 16 september start het 10e seizoen van Boer zoekt Vrouw! Yvon en Tommy hebben er ontzettend veel zin in. Jij ook??

Geplaatst door Boer zoekt Vrouw op Maandag 20 augustus 2018

 

Kom maar op met de winter: Deze Alpaca sloffen houden je voetjes lekker warm

Reageer op artikel:
Jaaa: dít is de startdatum van Boer Zoekt Vrouw 2018 en het is sneller dan je denkt
Sluiten