Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 23 nov 2020

Boer zoekt Vrouw komt met een kerstspecial en dit kunnen we verwachten

Kerst ziet er dit jaar andes uit dan anders, dat is bekend. Tóch kan kerst dit jaar alsnog een groot feest worden. Helemaal nu het nieuws naar buiten is gekomen dat Boer zoekt Vrouw met een kerstspecial komt. I mean, wat wil je nog meer?

De kerstspecial vindt plaats op Eerste Kerstdag. Dit is wat je ervan kan verwachten.

Kerstspecial Boer zoekt Vrouw

De kerstspecial is eigenlijk een terugblik op het laatste seizoen Boer zoekt Vrouw. Yvon Jaspers keert – hopelijk samen mét labradoodle Tommy – terug naar alle boeren uit het laatste seizoen.

Yvon Jaspers vertelt zelf over wat we kunnen verwachten. We gaan – als kijker – met de boeren terugkijken op een gek jaar. Zo komen de logeerweken voorbij, toen er nog geen sprake was van corona.

Afgevallen boeren

We gaan tijdens de kerstspecial niet alleen terugkijken op de avonturen van de boeren uit het laatste seizoen Boer zoekt Vrouw (en horen hoe het nu met ze gaat), we krijgen tijdens de kerstspecial ook te weten hoe het de boeren is vergaan die net niet genoeg brieven kregen.

Dit hele gebeuren vindt plaats waar het voor alle boreren begon: het museumdorp in het Friese Allingerwier. De setting ga je herkennen van de speeddates tussen de vijf gekozen boeren en hun brievenschrijvers.

De kerstspecial van Boer zoekt Vrouw kerstspecial is op 25 december 2020 op 21.40 te zien op NPO 1.

Spin-off

De kerstspecial is niet het enige rond Boer zoekt Vrouw waar we naar uit kunnen kijken. De makers van het programma – KRO-NCRV – zijn namelijk bezig met een spin-off: Onze boerderij in Europa.

In de spin-off gaat Yvon samen met bekende stellen (uit het programma) in een camper op bezoek bij boeren in andere landen. Deze afleveringen zijn vanaf begin volgend jaar te zien bij de NPO.

Reageer op artikel:
Boer zoekt Vrouw komt met een kerstspecial en dit kunnen we verwachten
Sluiten