Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 20 dec 2017

Boer zoekt vrouw-fans opgelet! Volgend jaar komt een nieuw seizoen

Iedereen is op zoek naar de liefde. Sommigen proberen het via een datingapp, sommigen proberen het in de kroeg en weer anderen schakelen een televisieprogramma in. Zo ook de boeren waar Ivon Jaspers komend voorjaar bij op bezoek gaat. Want ja inderdaad, er komt een nieuw seizoen.

Het was lang onduidelijk of er een nieuw seizoen zou komen van Boer Zoekt Vrouw. Maar op de Facebookpagina van het programma staat toch echt dat we volgend jaar weer kunnen genieten van ongemakkelijke maar liefdevolle momenten op het platteland.

Boer Zoekt Vrouw

Na een internationaal seizoen, wordt het tiende seizoen weer eentje in ons eigen kikkerlandje. En alle vrijgezellen boeren en boerinnen kunnen zich nog gewoon opgeven, want er zijn nog geen kandidaten uitgekozen. In het voorjaar van 2018 gaat Ivon op bezoek bij de tien boeren die uitgekozen worden en in het najaar kunnen we de eerste èchte aflevering op televisie zien.

En dat is niet het enige goede nieuws. Ook op 1 en 7 januari kun je jezelf voor de buis installeren want dan worden twee Boer Zoekt Vrouw-specials uitgezonden. Hierin wordt teruggeblikt op voorgaande seizoenen. Zin in.

Om alvast in de date-sfeer te komen, kun je dit ook kijken: Yay! First Dates komt alweer terug op tv en is helemaal in kerstsfeer

Reageer op artikel:
Boer zoekt vrouw-fans opgelet! Volgend jaar komt een nieuw seizoen
Sluiten