Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 20 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Fan van BZV? Goed nieuws: dit programma krijgt een spin-off

Voor wie een die-hard fan van Boer Zoekt Vrouw is, weet dat het nieuwe seizoen helaas nog even op zich laat wachten. Jammer want dit programma is altijd smullen. Maar we hebben toch goed nieuws op deze dinsdagochtend: NCRV meldt namelijk dat Boer Zoekt Vrouw een spin-off krijgt!

En wij kunnen natuurlijk niet wachten…

Boer Zoekt Vrouw krijgt Spin-Off in… Europa

De Spin-off van Boer Zoekt Vrouw wordt nog steeds door presentatrice Yvon Jaspers gepresenteerd (YES). Het nieuwe programma ‘Onze boerderij in Europa‘ speelt zich af in (je raadt het al) Europa. Maar hoe gaat het programma er dan uit zien? Bekende BZV-stellen gaan in het programma op reis naar verschillende landen om te kijken hoe andere boeren hun werk doen. En het leuke is: ze zullen met een camper heel Europa rondreizen.

Boeren laten ontspannen

Volgens Yvon hebben boeren hun hoofd vaak helemaal vol. Het is daarom hoogste tijd voor wat lucht en inspiratie volgens haar. Daarom neemt ze ze mee op pad met een camper. Het programma is dan ook bedoeld om de boeren een keertje te laten ontspannen.

Zo reizen ze onder andere af naar Zwitserland, Duitsland en Denemarken. En we mogen het eerste koppel al verklappen: namelijk Jos en Dycke. Dit verliefde koppel heeft elkaar in 2009 leren kennen bij Boer Zoekt Vrouw en zijn dus nog steeds samen. Super leuk!

Yvon en de camper

Om alvast een beetje in de sferen te komen heeft Yvon een filmpje opgenomen in de camper waarin zij en de boeren ook daadwerkelijk gaan rondtrekken. Wanneer het programma te zien zal zijn, weten we helaas nog niet.

Maar we beloven je op de hoogte te houden van alle ins and outs van dit te leuke nieuwe programma. Wie zou het tweede koppel zijn die meegaat op avontuur in de camper? To be continued

Lees ook: Babynieuws: boerin Steffi en Roel uit Boer zoekt Vrouw verwachten hun eerste kindje

Reageer op artikel:
Fan van BZV? Goed nieuws: dit programma krijgt een spin-off
Sluiten