Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 13 apr 2018

Dromen worden werkelijkheid: je kunt voortaan ontbijten met Licor 43

Marco Borsato mag dan wel 'de meeste droooooomen zijn bedrog' uit volle borst zingen, wij zijn het er in ieder geval niet mee eens. Waarom? Je kunt straks ontbijten met boerenyoghurt Licor 43 en dat is toch zeker wel een droom die uitkomt.

Want eerlijk, je wordt een beetje vreemd aangekeken met een alcoholisch ontbijtje, tenzij je aan de Upper East Side woont en aan een zondag brunch doet. Maar dankzij de boerenyoghurt Licor 43 van Zuivelhoeve kan het wél.

Zuivelhoeve boerenyoghurt Licor 43

Wat begon als een briljante 1 april-grap wordt werkelijkheid. Zuivelhoeve brengt de yoghurt met Licor 43 smaak namelijk echt op de markt. Op Facebook schrijft Zuivelhoeve-Almelo: ‘Wat eigenlijk een 1 april grap hoorde te zijn, hebben wij mede door al jullie positieve reacties tot werkelijkheid gemaakt! “Boer’n zuivel met likeur 43” Heerlijk toch?!’

Heerlijk? Wat dacht je van werkelijk geniaal? De echte likeur fans kunnen niet wachten om hun lepel in die pot te stoppen. Serieus, ontbijten wordt zo ineens een stúk leuker.

Het is nu alleen nog de vraag waar en wanneer het te koop is. Zou het alleen bij de winkel te koop zijn van het Facebook bericht hieronder? Het prijskaartje doet er in ieder geval niet toe, dit heerlijke goedje wil je toch minstens één keer gegeten hebben.

Reageer op artikel:
Dromen worden werkelijkheid: je kunt voortaan ontbijten met Licor 43
Sluiten