Boob facts: test je kennis over je borsten met deze fascinerende feiten

Boobs, ze zijn fantastisch en raar. Maar óh wat houden we van die melkzwabbers. Je denkt misschien alles over je borsten te weten, want ja, ze zitten op je lichaam. Maar, je zult versteld staan van de volgende boob facts:

So boob it on, boob sakee, boob-a-licious.. je snapt het.. we love boobs.

1. Borsten bestaan voornamelijk uit vet

Een combinatie van vet, melkklieren en collageen. Het collageen houdt de borsten lekker strak en stevig. Naarmate je ouder wordt verminderd het collageen en komt er juist meer vet voor in de plaats.

2. Je linkerborst is vaak groter dan de rechterborst

Zelfs al zie je het niet, je linkerborst is waarschijnlijk groter dan je rechter. Dit is erg gebruikelijk bij de meeste vrouwen. Zelfs Jennifer Lawrence geeft toe dat haar borsten ongelijk zijn.

3. De grootste borsten in de wereld met maat 70Y

Say what? Mary Hills heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld. Met haar behamaat 70Y weegt elke borst bijna tien kilo. Voor wie nog moet twijfelen: de cup van Mayra is niet natuurlijk.

4. Er bestaan acht verschillende tepels

Zo heb je ‘gewone’ tepels, platte tepels, puffy tepels, hele grote tepels, roze tepels, bruine tepels. Schaam je nooit.

5. Borsthaar is normaal

Als je het hebt, je bent niet de enige, en er is niets om je druk om te maken. Naja it sucks. Maar een pincet lost alles op.

6. Je borsten groeien ongeveer nog twee tot vier jaar ná je eerste menstruatie

Ja die theezakjes zijn zeker gegroeid, zelfs toen je dacht dat dit nooit zou gebeuren.

7. De maat van je borsten zijn elke maand verschillend

Je hormonen komen op gang tijdens je menstruatie, je borsten kunnen hierdoor iets groter worden of jeukerig.

8. Roken kan hangborsten veroorzaken

Yikes.. een studie vanuit University of Kentuchy concludeert dat roken net zo slecht is voor je gezichtshuid als voor je borsten. Dit komt omdat het collageen en elastine worden afgebroken. Als je ouder wordt en als je rookt worden deze stoffen langzamer vernieuwd, waardoor de huid minder stevig en elastisch wordt.

9. Elke tepel heeft vijftien tot twintig melkgangen

Oh wauw. Deze melkgangen zijn bedoeld voor de productie van moedermelk. Aan het oppervlak van de tepel zitten hele kleine openingen waarin de melkkanalen van de borst uitmonden.

10. Niets maakt je borsten gelukkiger dan je BH uit te doen aan het einde van de dag

Dit is uiteraard heel herkenbaar. En volgens een wetenschappelijk onderzoek met duizenden borsten, is dit honderd procent waar. Because home is where the bra is off.

Kortom, wees blij met de borsten die je hebt. Accepteer ze want ze zijn fantastisch. Alles is een stuk leuker als je trots bent op je borsten. Uiteindelijk kan zelfvertrouwen je ondenkbare resultanten bieden, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Reageer op artikel:
Boob facts: test je kennis over je borsten met deze fascinerende feiten
Sluiten