Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 26 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom boogschutters het meest gedreven zijn van alle sterrenbeelden

Grote kans dat jij als boogschutter het succesvolst bent van je vriendinnen. Je hebt namelijk alle eigenschappen in huis om het heel ver te schoppen.

Boogschutters zijn levenslustig

Boogschutters zijn van alle sterrenbeelden het meest levenslustig. Je bent altijd in voor nieuwe dingen. Je hebt het liefst een baan met veel afwisseling. Ook vind je het heerlijk om veel te reizen. Werk waarbij je veel van huis bent, vind je ab-so-luut geen straf.

Boogschutters nemen initiatief

Omdat je zo van afwisseling houdt, sta je altijd open voor nieuwe projecten. En als die er even niet zijn, dan initieer je ze gewoon zelf. Je bent creatief en een snelle denker. Maar organiseren doe je ook graag.

Boogschutters komen goed over

Ja, steek maar in je zak: boogschutters zijn natural beauties. Zonder al te veel moeite te doen, heb jij al een verschijning waar alle hoofden van omdraaien. Al vind je het af en toe ook best lekker om flink uit te pakken met make-up. Ook door je spontane en levenslustige verschijning kom je goed over op anderen. Daarmee doe je niet alleen in je privé- en liefdesleven je voordeel, maar ook in je werk komt dit érg goed van pas.

Boogschutters stappen over fouten heen

Wat is gebeurd, is gebeurd. Jij kunt het makkelijk loslaten. Jij bent de jager, de boogschutter, nooit het slachtoffer. Je leert van je fouten en kijkt dan weer vooruit. Vrolijk de toekomst tegemoet.

Boogschutters zijn optimistisch

Je gaat ervoor, ook op momenten dat anderen het allang hadden opgegeven. Jij niet, want je blijft optimistisch, je blijft geloven dat je het kunt en dat het gaat lukken. Dit is misschien wel je allergrootste kracht en maakt jou tot de gedreven persoon die je bent.

Meer over je sterrenbeeld:

  1. Boogschutter meisjes! Dit zegt je horoscoop over je seksleven
  2. Dít maakt jou blij en je leven een stukje beter volgens je sterrenbeeld
  3. Dít zijn de kleuren die het beste bij je passen volgens je sterrenbeeld
Reageer op artikel:
Waarom boogschutters het meest gedreven zijn van alle sterrenbeelden
Sluiten