Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 19 dec 2018

10 x waarom Boogschutter meisjes de beste vriendinnen zijn

Jep, Boogschutters zijn speciale wezens. Je bent degene die warmte uitstraalt en een glimlach op gezichten tovert. Want iemand happy maken, daar ben je goed in. En dat maakt dat jullie Boogschutters ook de beste vriendinnen zijn die je je kunt wensen. Dit is waarom:

1. Je bent altijd optimistisch

Met een Boogschutter vriendin in de buurt krijgen je vriendinnen het gevoel dat alles mogelijk is. Jij barst van positieve gedachtes en straalt dit ook uit. Bij jou is het glas nooit half leeg. De Boogschutters zijn van nature optimistisch ingesteld. Ze struikelen, vallen en staan dan altijd weer op om het nog een keer te proberen. Je overlaadt je vriendinnen met complimentjes en ziet altijd de zonnige kant van de situatie in. Je laat zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

2. Je hebt een groot hart

Waarschijnlijk hebben Boogschutters wel het allergrootste hart. Ze geven liefde, ze zijn zorgzaam en doen moeite om de vriendschap te behouden. Ze kunnen daarom soms een beetje bazig overkomen, maar het Boogschutter meisje wil niets liever dan alles en iedereen beschermen. Als mensen jou goed leren kennen dan weten zij dat jouw intenties puur uit bezorgdheid komen.

3. Je wil in elke situatie moedig zijn

Vriendinnen staan misschien perplex als je ineens zegt waar het op staat tegen de ober of die ene playboy. Dat is ook jouw bedoeling. Want je komt enorm moedig over, maar je doen eigenlijk geen vlieg kwaad. Letterlijk. Het gaat erom dat mensen altijd op jou kunnen rekenen en je iedereen wilt beschermen. Gerechtigheid.

4. Je zit vol verrassingen

De Boogschutter meisjes houden van verrassingen en waarderen ze ook enorm. Maar andersom vindt jij het nog veel leuker, om haar te verrassen. Met ook maar een paar kleine dingen weet je de dag van je vriendin geweldig te maken en loopt zij de hele dag met een grote glimlach rond.

5. Met jou is het nooit saai

Niemand zal zich vervelen met jou om zich heen. Je vertelt de beste verhalen, hebt de grappigste humor (wat niet iedereen snapt, maar waar iedereen wel helemaal stuk om gaat) en je hebt de gekste ideeën die je ineens uit het niets verzint. Je bent zo gek als een deur en dat leidt tot avontuur en een hoop gelach. Met jou maak je de meest funny herinneringen.

6. Je hebt oog voor detail

Je weet precies waar jullie elkaar voor het eerst ontmoetten, wat zij toen aanhad en op welke data jullie memorabele avonden hebben beleefd. Nieuw kapsel? Jij bent de eerste die het opmerkt. Zit haar broek ietsjes strakker? Ja hoor, jij ziet het. Maar jij bent ook altijd degene die haar er aan herinnert dat ze belangrijke afspraken heeft.

7. Je hebt een perfecte balans tussen kracht en emoties

De Boogschutters zullen altijd proberen om elk obstakel uit de weg te werken, zelfs als ze ongelooflijk bang zijn. En als het niet lukt, gaan ze door tot ze hebben geleerd van fouten en uiteindelijk op de plek zijn waar ze willen zijn. Ja, jij bent gevoelig, waardoor je soms emotionele uitbarstingen kan hebben. Dit helpt je juist om weer een frisse start te maken. Je blijft altijd realistisch.

8. Je bent rechtdoorzee

Laat de waarheid vertellen maar aan jou over. Zelfs als ze het liever niet wil horen. Jij bent haar geweten en haar innerlijke stem. Want eigenlijk weet ze de waarheid wel, ze heeft jou alleen even nodig om het hardop te horen, zodat ze het niet meer kan ontkennen. Het goede hieraan is, omdat je zo eerlijk bent, weet zij altijd waar ze aan toe is en is miscommunicatie vaak geen punt van discussie.

9. Bij jou voelen vriendinnen zich thuis

Als er een persoon in je leven is die iedereen bij elkaar probeert te houden, dan ben jij het wel. Jouw huis is hun tweede thuis, de plek waar je vriendinnen graag naartoe gaan zonder dat ze erover nadenken. Jij hebt zoveel moeite gestoken om altijd contact met iedereen te houden, dat je vriendinnen zich helemaal op hun gemak voelen bij jou. Bij jou is iedereen altijd welkom.

10. Jouw vriendschap is voor eeuwig

Je hebt vriendinnen die je ooit ontmoet, waarmee je BFF’s wordt en waar je over vijftig naar nog steeds dikke mik mee bent. Jij bent een vriendin om te koesteren. Je gaat door het vuur voor ze, luistert naar ze en bent altijd eerlijk, ook al willen je vriendinnen het niet horen. Jij bent degene waarmee je geweldige herinneringen maakt en waarmee je als omaatjes door de fotoboeken bladert over vijftig jaar.

Ha! Waarom boogschutters het meest gedreven zijn van alle sterrenbeelden

Reageer op artikel:
10 x waarom Boogschutter meisjes de beste vriendinnen zijn
Sluiten