Borrel nodig? Er is nu een delivery service die wijn bij je komt bezorgen

Tegenwoordig is het mogelijk om eten te bestellen vanuit huis als je liever lui bent dan moe. Je kunt zelfs bier aan huis laten bezorgen als je onverwachts toch zin hebt in een feestje. Het enige wat eigenlijk nog ontbrak is een slijter die jouw favoriete drankje bij je thuis komt bezorgen. Tot nu.

Het is nu mogelijk om je favoriete drank te bestellen terwijl jij lekker binnen kunt blijven met dit koude weer. Een woord: geniaal. Tibo Everaerts zag een gat in de markt en begon De Snelle Slijter. Dat verdient toch een applausje?

Je bestelt een fles naar keuze zoals rode of witte wijn, vodka of tequila en binnen een kwartier kun je naar de voordeur rennen en je alcoholische versnapering naar binnen slaan.

Nooit meer je huis uit hoeven voor een flesje wijn

Op dit moment kun je bij De Snelle Slijter alleen nog drank bestellen in Amsterdam-Zuid (ook in het Vondelpark, ha) op donderdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 22:30 uur. En mocht je nog zin hebben in een snack, je kunt er ook popcorn bij krijgen. Wij hopen dat hij snel gaat uitbreiden. Booze en popcorn anyone?

Ook leuk: Geniaal: deze winkel bezorgt ‘s nachts warme koekjes

Reageer op artikel:
Borrel nodig? Er is nu een delivery service die wijn bij je komt bezorgen
Sluiten