Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 25 dec 2017

Geniaal: Met deze borstel kun jij je lieve kat ‘likken’

Jep, je leest het goed. Tegenwoordig is het mogelijk om jouw liefste fluffy huisdier te likken, zoals hij zichzelf likt. Dankzij deze geniale borstel die jij in je mond stopt, 'lik' je je kat en verwen je hem als geen ander kan.

Lik je kat

In een video kwamen we deze geweldige borstel tegen en onze dag kan niet meer stuk. Je stopt hem in je mond, pakt je kat vast en begint met het ‘likken’ van je kat, zoals hij dat ook bij zichzelf doet. Daarmee maak je hem schoon en lekker zacht.

Waarom deze borstel zo geniaal is? Katten likken elkaar om een sociale band op te bouwen. En nu kun jij diezelfde social band creëren door jouw kat te likken met deze borstel. Licki Brush, zoals de borstel heet, is gemaakt van zacht kat-vriendelijk siliconen materiaal en zo gemaakt zodat jouw kat er de meeste plezier van heeft.

De sleutel naar jouw katjes’ hart

Als we de video mogen geloven dan zijn de katten in ultieme relax-stand en genieten ze van top tot teen wanneer ze worden ‘gelikt’ door hun baasje. Je ziet er misschien een beetje stom uit met zo’n ding in je mond, maar alles voor een vriendschap met jouw lievelingskat, toch?

Je kunt dit Kickstarter project hier steunen zodat ook jij binnenkort de trotse eigenaar kunt zijn van de lik borstel.

Now you can lick your cat like a cat!

Now you can lick your cat like a cat!

Geplaatst door Bored Panda op dinsdag 28 november 2017

LEES OOK: De allerleukste baan ever is vrij! Kattenknuffelaar waar je 25.000 euro per jaar mee verdient

Reageer op artikel:
Geniaal: Met deze borstel kun jij je lieve kat ‘likken’
Sluiten