Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 30 jan 2018

Deze Bossche bol met alcohol is misschien wel het lekkerste wat je eet tijdens carnaval

Vier je carnaval? Dan zijn er waarschijnlijk nog maar weinig andere dingen waar je aan kunt denken. Maar voor deze Bossche bol met alcohol wil je ongetwijfeld een uitzondering maken. Het carnavalshapje maakt het feest dit jaar namelijk nóg beter.

Terwijl jij en je girlsquad je ongetwijfeld druk maken om jullie outfit tijdens carnaval is er een belangrijk onderdeel dat je vooral niet wil vergeten: het eten. Daarom is de Bossche bol met alcohol, ook wel de Oetelbol, van Bakkerij van Leeuwen de perfecte snack om je carnaval mee te beginnen.

Bossche bol met alcohol

In Kerkdriel vind je deze speciale lekkernij. Voor één keer is het hapje in een groen jasje gestoken en om het feest écht af te maken is er Boswandeling aan toegevoegd. Jummie. Ook leuk: deze Bossche bol heeft geen laagje pure chocola, maar witte chocola. Dat groen gemaakt is, dan.

Mocht je je afvragen waarom de Oetelbol groen is, dan kom je waarschijnlijk niet uit de buurt van Oeteldonk. De kikker is daar namelijk hét symbool tijdens carnaval. Daarom kan een snack in kikkerthema natuurlijk niet ontbreken. Lekkerrrr.

Reageer op artikel:
Deze Bossche bol met alcohol is misschien wel het lekkerste wat je eet tijdens carnaval
Sluiten