Omani McDaniels
Omani McDaniels Nieuws 30 jul 2016

Bow-chicka-wow-wow! Manieren om klaar te komen tijdens de seks

Dat grote O-moment is voor veel meisjes niet zo snel bereikbaar. En jammer genoeg is het in vele -gelukkig niet in alle - gevallen zo dat het niet vanzelfsprekend is dat de vrouw ook een orgasme heeft tijdens de seks. Gelukkig hebben we wat handige tips om je keer op keer dat hoogtepunt te laten bereiken.

1. Doggy style

Doggy style is een gouwe ouwe voor een reden. Het is geen ingewikkelde positie, maar oh zo lekker. Hij is zo gepositioneerd dat hij de G-spot goed kan stimuleren en heeft geweldig zicht op die heerlijke billen van je. Hij kan je heupen vasthouden en goed hard stoten en jij kunt jezelf blijven stimuleren met je vingers. Helemaal top.

2. Yolo in je solo

Ongeacht hoe goed je man is, is er niemand die jou weet te verwennen als jijzelf. Je weet precies wat voor jou werkt en wat niet. Je bepaalt zelf het tempo en hoeft nooit bang te zijn dat hij van ritme verandert net wanneer je juist wilt dat hij doorgaat. Alles zelf in de hand, letterlijk.

3. The CAT

Dit is een Engelse term: coital alignment technique. Hierbij lig jij plat bovenop je man. Je glijdt als het ware over hem heen, waardoor je clitoris door de wrijving ook gestimuleerd wordt. Je hebt handsfree stimulans van de clitoris en bepaalt ook zelf het tempo.

4. De surfplank

Deze lijkt een beetje op missionaris, maar dan houd jij je benen gesloten en houdt hij zijn benen gespreid. Er is voor jullie beiden meer wrijving als jij je benen strak bij elkaar houdt. Hij komt met zijn penis langs jouw clitoris, waardoor je sneller een orgasme kunt bereiken.

5. Reverse Cowgirl

Bovenop zitten is sowieso fijn, omdat je dan zelf alle controle hebt. Je bepaalt het tempo, het ritme en hij mag lekker achteruit zitten en kijken hoe jij hem aanpakt. Als je de Reverse Cowgirl doet dan kun je beter bij je clitoris dan wanneer je naar hem gericht zit. Een pluspunt voor hem is dat hij weer dat geweldige uitzicht heeft. En je weet hoeveel hij van je billen houdt.

Lees deze ook eventjes:
OMG! Wij vrouwen kunnen een orgasme van 15 minuten krijgen en dít is hoe

Reageer op artikel:
Bow-chicka-wow-wow! Manieren om klaar te komen tijdens de seks
Sluiten