Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 23 november 2017

Brabander? Dan kun je je opgeven als figurant voor deze nieuwe Nederlandse film

De Nederlandse filmwereld zit niet stil. Onlangs kon je al lezen dat je binnenkort naar Huisvrouwen Bestaan Niet kunt gaan en dat er opnames gaan starten voor een heuse All You Need Is Love-film. Op dit moment lopen de camera's voor wéér een nieuwe film. En als je Brabander bent, kun je een klein rolletje meepakken als je geluk hebt.

Als je een Brabantse tongval hebt en ambities hebt om door te breken op het witte doek, dan kan dit wel eens een goed beginnetje zijn. Ook al gaat het om figuranten, het is in ieder geval iets.

Figuranten gezocht voor Zwaar Verliefd

Binnenkort kan heel Nederland naar de bioscoop voor de film Zwaar Verliefd. Het is een film over een dierenarts die verliefd wordt op het baasje van een hond die een chocoladevergiftiging heeft. Hierin spelen onder meer Jim Bakkum, Liza Sips en Barbara Sloesen. Ook gaan er Brabantse figuranten in spelen. Alleen wordt daar nog druk naar gezocht.

En als jij een Brabander bent, dan kun je je opgeven. De opnames vinden plaats in Den Bosch en omgeving op 27 en 29 november. Om mee te doen kun je je inschrijven via MULTA Casting.

Ook kun je meedoen met onderstaande winactie.

Hart van Brabant in Den Bosch is een van de favoriete hangout’s van Isa en haar vriendinnen in de film! Weet je nog dat…

Geplaatst door Chantal van Gastel op woensdag 22 november 2017

Acteerambities? Dan wil je dit zeker een kans geven. Misschien zie je jezelf binnenkort wel in de bioscoop.

Dit ken jij ook vast: 23 uitspraken die je alleen kent als je uit Brabant komt

Reageer op artikel:
Brabander? Dan kun je je opgeven als figurant voor deze nieuwe Nederlandse film
Sluiten