Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 25 jun 2015

Een break up via een app? Ja, het bestaat echt

De anti Tinder app is geboren: De Binder app schijnt een awkward break up makkelijker te maken door de soon to be ex te laten dumpen door een soort voicemail berichtje. Wat deze app nog vervelender maakt? Tot nu toe is hij alleen zo ontworpen dat mannen hem kunnen gebruiken. En wij dames dan?!

De app

Het enige wat je hoeft te doen? Het geslacht, de naam en het nummer invullen en Binder maakt een soort kaart met een persoonlijk bericht erbij. Je kan ervoor kiezen zelf een foto te uploaden en je kan ook uit verschillende redenen kiezen waarom je het uitmaakt. ‘Het ligt niet aan mij maar echt aan jou’ en ‘Het lijkt wel of ik niet wakker wordt uit deze nachtmerrie’ zijn een paar voorbeelden waar je uit kan kiezen. Een soort Greetz systeem, maar dan minder vriendelijk. Net zoals bij Tinder, swipe je naar rechts en begint het 37 seconden lang durende break up bericht. De app is bedoeld als een lachertje, zo ben je tegenwoordig niet gedumpt, maar geBinned.

Bindim

De Binder app is tot nu toe zo ontworpen dat alleen mannen hem kunnen gebruiken. Ook is de app alleen nog maar in Engeland te downloaden, maar of wij hier nu echt op zitten te wachten is een tweede vraag. Er wordt ook een dames versie ontworpen, onder de naam Bindim. En dan is het onze beurt om te lachen.

Onderstaande video en foto’s laten duidelijk zien hoe de app precies werkt:

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Een break up via een app? Ja, het bestaat echt
Sluiten