Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 27 jul 2018

Damn girl! Je favoriete klassieker Breakfast at Tiffany’s staat nu op Netflix

‘Diamonds are a girl’s best friend.’ Dat doet je natuurlijk meteen denken aan de film Breakfast at Tiffany’s. Die heb je ongetwijfeld al eens gezien en hij staat gelukkig vanaf nu ook op Netflix. Kruip samen met je lover op de bank en zwijmel weg bij deze romantische film.

Deze klassieker bevat misschien wel de beste verhaallijn ooit. De jonge Holly is callgirl en eigenlijk op zoek naar een rijke oude man om te trouwen.

Het plan van Holly om met een rijke man te trouwen wordt in de war geschopt door Paul, hij is getrouwd met een rijke oude vrouw. Holly en Paul worden verliefd op elkaar, maar dat betekent dat hun leventje niet langer op deze manier stand kan houden.

Breakfast At Tiffany’s

De film is opgenomen in New York en wauw wat hadden wij graag in die tijd in deze wereldstad willen leven. Het ene na het andere prachtige mantelpakje komt voorbij in de film en wij zouden maar wat graag Audrey Hepburn willen zijn (en in de ogen van George Peppard willen wegzwijmelen).

De trailer

Bekijk hier alvast de trailer om je geheugen even op te frissen. Wedden dat jij vanavond lekker op de bank kruipt en deze film aanzet?!

Reageer op artikel:
Damn girl! Je favoriete klassieker Breakfast at Tiffany’s staat nu op Netflix
Sluiten